[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[42]

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
Ios用家有啲想轉會求意見
想問影相靚 指紋解鎖 機身唔好太大部有咩sony機推介?

有冇前ios用家講下轉會嘅感覺?
無呢啲電話喎
旗艦機得Xperia 1 同5
兩部機對於iphone 除咗max版嚟講都叫大部

影相方面 ios就唔使load 但sony 要load
但有時係靚過ios嘅 至少我覺得色準
但前鏡

指紋解鎖 宜家用緊19 sensor成日都唔得
電少

總結你都係用返ios等xperia 1 mark ii

利申sony fans 用緊xperia 1 11pro雙修
最近xperia5,跟機(買)既玻璃貼裂左,有冇咩介紹?

搵過街鋪平既玻璃貼,無見到有xperia5,
一d貴上嚟,都係無牌子咁
我就次次都係ios同sony跳黎跳去
次次都係頂唔順sony相機系統跳走
跟手新機出又衝sony
你如果用慣ios就唔好跳入火坑
Imos?
香港幾時發佈呀
如果上代旗艦一年都未夠就變孤兒仔,好難叫人再落疊

應該係各地代理都要test埋當地電訊商?
係都台灣先喇
幾時到你香港
好似係,呢個係最大問題
見到呢張圖,覺得Sony就想同人講佢都係人在江湖身不由己⋯⋯
客: 關我撚事咩屌你我要更新呀!
5 - 6 月應該有
xz1想換 但覺得好長比例好怪
其他牌子都係18:9 19:9 20:9
其實冇咩分別
幾時都好,公佈左個期先
出asus zf6都好過10m2喇
S10e不解釋
Note10 lite粒u
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞