[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[42]

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
3個月穩陣d
佢個數據係點計架
8K嘢等跌價算
根據xperia 1情況穩定價應該7k左右
睇下今年咁既情況s20系列會唔會一出即減
一定減啦, 全世界經濟食屎

sony唔減D舖都減, 唔直接減都狂做信用卡優惠
S20同S20+係咪要瞓多半年等Note ?
on9 點減都係128GB ROM。
9千幾點減都唔會去買部得256GB ROM吓話?
S20 根本就係炮灰嚟
但on9先會買S20U
256GB同512GB 分別$9xxx 同$1xxxx。你估偷規毒撚好很洗錢,用得1皮嘢真係偷規用,買到部Nikon P1000有找添啦!P1000影到月球好清添,但sensor size同手機一樣大,比S20U仲要細粒 (1/2.3)
正常應該 S20+ 夠用
依家又話128夠用? 但少咗容量貴咗$1000 除咗你哋個遊生玩水話8GB RAM Samsung機都會lag之外,其他人真係有好大需求要到12GB RAM咩

阿遊生敢講出嚟真係唔怕俾人屌
邊個遊生
你哋個遊生,Galaxy 集中討論區(70)發表過佢用Samsung機偉論
唔理佢喇
好奇點解SONY 手提電話業務蝕到入肉, 而且市佔率又低, 都唔執左佢
仲有咩誘因令佢咁堅持繼續整電話
出嚟托

價呀!
5g
其實Sony一早已經比Apple有更齊全嘅自家生態圈,只係呢間公司嘅山頭主義文化搞死自己手機部。
而家係合併第2年
睇下今年會出到咩成果出黎
我見佢今年推部Xperia Pro出嚟好似係開竅,希望係真開竅啦
Xperia pro係迷你5g發射中繼/相機芒,商用野黎
唔好以為好似其他廠咁用pro黎分級
咁咪就係開竅囉!
依家幾多鬼佬拎iPhone拍片做job呀!
Xperia Pro已經有CinemaPro可以單獨拍片,而且仲可以配合返自家Pro Cam用嚟做發射中繼或者監控芒,呢啲先係大整合嘛!
唔理佢多數唔洗理埋你
香港4月1號開始有5G
有無機會同步出?
source?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞