[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[42]

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
之前64MP,小米用過。已經知唔掂
用家問題
保價咪撚買電話,又要威,又唔想使錢
一石二鳥
https://youtu.be/IZYvsFvtQdA
Xperia 1m2同上年一樣仲未寫好個相機
唔知有冇摺柒左以前有出相機
三星相機部門摺咗好耐啦,依家見Sony壟斷市場又想係餅裡分香番份,除非佢洗出舊招又以技術研發搵籍口去搶人重心技術或重金禮聘去撬走人材。唔係未來幾年唔會追到Sony
最慘三星用佢AMOLED餌誘其他廠用佢粒sensor,其實同佢粒手機CPU一樣遲早係賣淨倉底貨嚟do
補充一點,三星仲有機會偷重點技術時機,就係Sony需求問題,想外判畀其他半導體廠生產,三星班人咪有機會睇到重點技術多少少嘢

想問下點樣先可以整走佢
按咗後乜反應都無,一陣就會彈番出嚟
Touch 依然追唔到隻手,相機依然係要撳一下 3x 長焦先轉到廣角
傻鳩,你信唔信展示機用舊嘅Firmware
全世界兩三個星期已經出晒52.1.A.0.618俾XZ2/XZ2C/XZ3
Sony HK肯郁未呀屌你老母
上網睇到au版demo 仲係舊版本相機介面
docomo版demo已經係新介面
會唔會au版開普通相機app, docomo用photo pro app?
咪傻Photo pro仲未開比人用,而且唔係咁樣囉
上面係新相機介面
新介面都係將啲 icon 搬出搬入,core 可能一樣
個新相機介面同XPERIA 1 冇咩分別喎
咁你想有咩分別?
根本重點係個photo pro度
Sony有心可以唔改返切換鏡頭粒制
等你地繼續on99咁1》2〉w咁
好似換咗zoom掣同加咗PhotoPro shortcut。
但個zoom掣同成個介面好唔match
其他機都係咁啦
下面有三個制方便好多
你唔知台灣收返唔出住
係個design好格格不入⋯⋯
Zoom掣半透明,但Sony個相機app本身全部唔係純黑就純白無透明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞