[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[42]

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
又收返咩?
諗住上版.532咁多bugs,今版應該會有改善掛,原來又係一樣,屌
因為台灣先做白老鼠推送咗An10 第2個52.1.A.0.618,但好多人更新完好多大災情發生,短短幾日之後就回收返去
幾時先炒哂成team programmer請過班
真係好撚多bugs
個APP係咪真係咁難寫??? 人手唔夠?? ALPHA團隊係咪唔識寫APP

定係又係係度收收埋埋, 睇下有咩功能算法唔可以下放, 怕影響ALPHA銷路

講真用得果1/1.7" CMOS, 底又夠大陸廠黎, 市沾又低, 就無謂收收埋埋啦.

人地SAMSUNG機都賣街, SONY可以連APP都未READY.

睇黎今年XPERIA都係同以往一樣陪跑.
你唔會以為成條alpha team 借哂比你,幫手整部手機嘛
相機佢自己個邊大把野開發緊 a74 a7s3
我估佢都係搵幾個人兩邊走,得閒整相機,得閒整手機
所以慢係好合理

咁老實講,佢有eye af
影貓狗小朋友追焦 其實機邊做到邊有得比
特別係依家個個用大cmos ,愈易走焦
就算連拍郁緊既野,都未必中焦
係咪old news左
原來pewdiepie都用緊sony機
部機都未上市其實冇咩問題
三星都係出左之後先係咁更新
同埋官網都寫到明有d功能要等更新先有
咁我都寧願佢搞掂晒debug埋先賣,好過三星嗱嗱臨推部機出街賣咗先再得閒先睇吓加唔加返啲嘢俾你
今年間間廠都係出左機1-2月先搞好個相機
Xperia 1, 5 由12月都而家都未有更新過
仲係55.1.A.0.748
唔係三星摺機咩
依家D廠點會搞掂晒debug先出街
連微軟咁大
個win10更新都多bugs到仆街
仲要依家用AI去debug
連人手都慳埋
D野更新得太快d軟件都未更得上
120hz mon好過60hz太多
用電都好太多
所以s20u有5000mah大電
用嚟頂5G啫,5G好食電
香港5g 有排都未普及
屌 我買部新機 個安全更新仲係十一月 其他牌子舊機分分鐘更得仲快
自膠 睇錯左
有冇人部X1成日冇啦啦收唔倒?
要開一開飛行模式再熄返先正常
已經換過張sim卡都係咁
咪應個白卡佬喇
唔好吹奏啦,香港除咗生果仲有邊隻牌子更新係緊貼全球㗎?
唔通應你咩,講唔夠一句你又屌人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞