[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[42]

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
冇試過
Samsung S10+用緊最新3月安全性更新
啲垃圾打手成日話Samsung更新慢,轉咗會先知根本唔係咁
你真係未撚用過其他牌子 同埋唔使緊貼呀 依家四月都嚟 起碼更到一月呀 仲係十一月喎
以前LG最紅嗰期更新最密,G2、G Pro2到G4都有大升級,嗰陣嘅三星仲係黑店嚟
Sony依家行緊htc條路,搵台仔做白老鼠debug,香港等台灣試清楚無事先放更新
你係Android8當年坐緊未出嚟?
5G機唔行5G行4G喺咪用嘅電都一樣
用4G同依家差唔多,用5G就會好食電
以前三星邊有咁快
Sony香港係咁
一係追得勁貼
一係就幾個月先出一次
唔滿意咪用其他廠囉
以前Sony都冇咁慢,人哋進步你退步,Sony都係等收皮
咪傻喇
我用左咁多年sony都係咁撚樣
出更新既速度真係睇心情
samsung An8慢全部brand一年選擇性失憶
其實 Xperia 1 & 5 支唔支援無線充電?
唔會。
你唔識去官網睇?
等緊xperia 5 等咗半年都未減價
白卡佬你係精神病院坐咗幾耐呀,而家用緊An10你講An8
你講嘅嘢你當無講過?

你選擇性唔記得samsung嗰兩年?

你有冇block咗我,自然又要偷睇我講乜話? 邊個更似白卡佬呢?
另外你話我白卡佬你又想唔負素責任?有我名嘅白卡呢?po上嚟,唔好淨係識鳩噏喎
三星個邊block曬佢冇人理就入黎呢邊
請白卡回歸呢個家
有愛個名張白卡呢?三星藍絲?聽講你哋有藍絲卡喎!信政府就Show晒出嚟啦!你邊位?你講野就一定要信你? 你班藍絲就會啫。
今日先有人討論佢部S20好食電,你做鴕鳥又以為全部人block晒,根本就得你班信政府唔洗戴口罩嘅人block咗
on9你隻狗(警犬死全家引戰五毛P牌先宣傳我係apple、Nokia、屎為打手。你點養你隻狗架
都係用3星好
有120hz
大家考慮下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞