[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[42]

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
少年你太天真了
Ppt手機廠係出曬名架
唉心急嘛 見台灣都咁講
今年sony可能有運行
好多三星用家見s20/20+得12+128屌曬鬼
Cp值高的確係s10系列,
你覺得進步唔多姐,但事實係今年s20系列硬件方面個牙膏擠多左好多

講硬件誠意sony個鏡頭組合都唔夠s20系列黎
個長焦係1/3.4,人地係1/1.73
S10個螢幕指紋規到依家喎
垃圾Sony從黎都同CP扯唔上關係
佢唔整電話我就冇手機用
其實係地鐵巴士都見到唔少中佬重用緊sony

唔經唔覺自己都就黎變中佬
你睇下CMHK個價
S20+現有客戶價做緊6698 仲送Galaxy bud+ (1298)
咁計返仲平過上年S10 5998
直頭係上年S10 d優惠價 5598咁上下

呢幾年都未見過Sony 做到呢d 優惠
學下三叔 做7998送XM3 應該都大把人買
嘩,都話用Samsung機多藍絲啦,你都識得講CMHK啊?
送XM3?外國就會。
香港送張256GB SD Card加原廠套俾你已經要謝主隆恩
有人開左個頭,其他台一樣咪逼住比優惠搶客
轉台價仲平d TIM,其他台咪又驚比人搶客 遲早比優惠
一向買野都唔計贈品㗎啦
你送個舊野=比錢買埋冇分別
上年s10+開6998
今年s20+7998送野最多咪打個和
你唔係以為送既野可以原價放吓
仲有最憎人講上台價,鬼唔知上台平咩
有先算啦!啱唔啱
大陸同CMHK用錢買人心 你唔會今日先知啊
Z1/xzp都見多人用
係中間斷症層多左人跳船走
Xperia 1又開始見多返
外國個價咁貴,根本係比錢買埋
不過香港成日送垃圾又係抵屌
話說今年mobile 正式合返入sony
換野個到應該冇咁煩
等SONY HK自己做返售後先講啦⋯⋯
Tso縮到咁應該都快
擠多咗啲多舊魚/雷聲大雨點小嘅功能

5g有用咩?108mp靚咩? 同價嘅話我寧願要256gb 都唔要12gb ram啦

人地有3個大細唔同既spec去迎合唔同嘅人
你有咩?

好意思屌人
你咁講叫sony出部256gb rom 既 xperia 1比你就夠喇

硬件使撚咩更新咩
1年內5g普及唔到+108mp質素差過12mp嘅話56k.jpg就只係滑坡謬誤。你唔好同我講你買部s20用3年呀 過去1年你有幾多個鐘係用盡咗8gb ram? 仲未計今年全世界lpddr5

有3個spec又唔係同價,愈多嘢愈貴咁我買返硬件最低級但體驗喺頂端嘅iphone算啦
任何淫其實你係咪支那人黎?

連屌緊屎為既post你都要幫屎為講野 支那白卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞