[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[42]

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
強調咪就係佢哋成班都覺得貴囉,不如你搵一個review係讚平/抵嘅嚟睇下全部都話貴呀

我緊係講個人意見㗎啦,唔通你代表緊全球70億人?講邏輯講唔贏就賴皮 仲有你上個留言先話叫sony出部4gb x1畀我,金魚記憶?
Iphone一路都比人話貴架喇,so?咪一樣大賣
市場會有反應架喇,你使同間廠擔心

同埋我冇講過咩4gb xperia 1,你唔好再ff咁多喇
你數漏咗三星今年重點推嗰樣嘢⋯⋯
8K呀
係喎
但全線S20可拍可剪但不可再輸出8K
即係一剪條片就會得返4K
8K希望唔係偽8K,手機得個2K mon,電視機得個4K 話依家拍8K片好勁,然後搵唔到方法睇番8K… 8K電視機普及先話
S20三子係Galaxy集中討論區係咁人唱淡,你就入去其他brand憑把口搵滿足感啊?
但開相機個記憶卡bug,都仲未fix,有時仲會無左張相,由xz1到今年轉左xz5都係,

硬件幾好都無用
電訊商點會唔知你用邊個牌子

加拿大預售 1199CAD ~ 7000HKD
當年amazon 預售空機都係後期加價
根本係同強國預售一樣玩多除少補
如果真係開7k可以打返個市佔返黎
屌我見s20+都係1199cad

即係香港有99.99%係跟香港行貨s20+開7998
都有機會係咁
Samsung 係送埋Samsung Galaxy Buds+
點睇1 mkII 都唔夠人吸引
出左預售資料拿
Sor, 我意思指日本仔啲出機贈品都係送埋啲9野黎講, 相信唔會夠S20+鬥
SONY HK仲拎緊部1同5打緊飛機
送WF-H800
咁講真 以過往黎講送張SD CARD
今次應該都無咁好死送WF-1000XM3架喇
台灣已經宣傳緊1m2同10m2
咪發夢喇
睇死今次又係送256gb卡/ SBH90C/STH50C
有SBH90C已經皇恩浩盪
已經有哂WF1000XM3, WH1000XM3, WI1000XM2, N3AP, MDR1AM2, IERM7, ZX300, 送咩比我都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞