[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[42]

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
得閒撚吓佢又覺得幾好玩
咁樣做係兒登傻鳩先覺得係撚到人,其實係透過我話轎俾其他人知你免費幫我係手機台宣傳同話俾人知你人格分裂(block完我又要理我,我影響咗你)笑撚死我同其他人咋你件兒登傻鳩,根本連登block人嘅功能就存在問題。。。

多謝喎!免費受我影響係其他手機台po宣傳我。而且我屌你你都唔知。撚丟人定被人撚住?我睇你都未識分
屌喇媽三星打手入黎sell機?
啱啱隔離先講緊好食電,你呢頭揍去撚人咩
咁都仲有人理個人
Pixel Samsung Sony post 都有人吊佢
好心d人咪覆佢啦
雖然佢可能特登咁做幫手推post
多謝你免費係手機台宣傳我

我影響晒你哋控制到你哋添
有Sony同三星
Sony除左旗艦機價錢插水快
性價比高之後真係唔掂
Sony部野D功能真係得打電話同Whatsapp Only
閹割系統,已經無任何客制化野,
成個Pure android咁,
但連果少少Pure Android既功能都閹埋。
好似Android 9 果時閹手勢咁。
咁三星呢?
每一年新機出,就唔係電池有問題倒水就lag lag地,然後又會再落***坑繼續等一年電倒水機會lag喎。

用三星會唔會更難受? 一年比一年貴幾千。唔平喎
講倒水一定係Sony
仲有Sony.機影相打機都係勁熱
咁你承認我講嘅野都啱先啦!啱嘛?

點解今年256同512GB要成過萬先買到?
對住個系統真係得啖笑...
人哋 Samsung 真係多客制得嚟又好用
個oneUI大陸寫

Xperia 1m2 第一批試相
Exact7ly,customization 緊要啲
所以大陸野好用賴理?係咪藍絲?
個type C叉電口又燒左 又要拎去整
咪用副廠野喇
咩大陸嘢
條友肯定又肯三星有360
條友肯定又講三星有360
三星個UI好核突
係有自家功能
但自動幫你開咗又唔出聲

有個朋友用三星啲email成日delay同埋background sync唔到嘢
原來係佢個咩battery optimization作怪
on9 default開咗但email都收唔到
上開大陸 裝大陸apps 上大陸網有咩所謂
3月最後一日 個update會唔會走數
xperia1ii 好似用Cirrus logic CS35L41 amplifier
推耳機應該好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞