[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[42]

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
其實sony機個mon尺寸點樣計出嚟

頭先試咗xperia 1 , 又話個mon 6.5吋, 但個闊度其實同我手頭上部htc 5.5吋一樣,不過長好多

搞到用落個感覺好似同依家嗰部機冇咩大分別(睇mon 呀下)
6.5係計對角呢d常識你唔係唔清楚吓?
Sony:很想要吧?
你咁樣做,同你講嘅我有乜分別?
佢完全block咗我,但又要四圍提起我…仲要賴我乜賴我物…講到自己好似無做錯咁
好彩連登仲有人用腦嘅
屈我你梗有你嘅道理…
講到你依家啲行為無做錯咁
如果 Note 20+ 粒 HM1 可以由 PDAF 改做 Super Speed Dual Pixel AF,應該會多人換?
Sony區問Samsung相像的事…得我答你啫。唔好FF啦
冇可能
因為粒hm1係自主研發冇得抄功課
https://youtu.be/7Yqi_kqp_hQ
屌你老母終於做到影完即睇唔使load
又唔好講到Dual pixel af 係罪大產物咁
咪又係Canon 技術,罪大自己都係用開hybrid focus(PDAF+CDAF)

睇火車d相,罪大d HDR 無進步過咁濟
架火車高光位爆哂光
我唔係講Dual pixel 係罪大產物
係講三星冇得抄功課
屌你老母個白卡佬真係好撚煩
你完全block我,我同第二位對答。然後話我煩住你。你都幾撚惡同弱智
原來留錯咗 comment 喺呢邊
最緊要既夜攝呢
等出左先喇
反正片中仲係舊介面
等效90hz呀
我覺得都係流流地
有冇人用XPERIA 5,會打打下機,突然個畫面唔郁,然後重新開機?
得多兩星期 ,應該有hand on
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞