隱形眼鏡contact lens 交流區

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
咁恐怖
btw 有無人試過博士倫 我本身都moist用家 想轉會
淨用過Oasys day con
覺得好舒服
如果係間唔時先戴下
戴超過十二個鐘都唔覺得乾
有時直頭唔記得自己有戴con
*本身對眼屬於多淚水
我宜家用緊博士倫最普通個隻one day con
岩我眼形好多 又平
起麻隻con唔會成日走位 同跌出黎
你可以試多d唔同牌子
始終唔同人隻眼都有d唔同
試到岩為止
其實有冇眼鏡鋪有得散買color con試下果隻牌子岩唔岩戴? 左右眼唔同度數都幾多錢下普通con都浪費左好多盒
有冇混血款介紹之前試過revia嗰隻幾自然
Moist我都試過甩過幾次,好彩都係屋企先甩,唔係就仆街

之前訂左博士倫隻Biotrue前日到左,今日戴嚟試下
有無人想要acuve trueye
有-4.5想平放
有無巴打戴過呢款color con?
有無相關影片link
之前中一二貪得意買平con試買左對eyewish年con
細個唔識野 後幾年先知係大陸野带到眼好紅
但係而家仲見到好多人带 好賣得$100@4對

之後我而家淨係带得Day con

月con就勉強得 不過一定要係樽裝
盒裝果啲要浸果啲就带吾到 又會眼紅

不過有啲靚款係月con盒裝先有
好想試
有無又平又舒服嘅con 推薦 , 但我唔想要好誇張果種 ,想要自然 帶上去又唔會好似帶咗con 咁🥺

thanks 巴絲推介
痴線原來咁多人甩
我最後買左博士倫 👍幾唔錯又唔貴
大陸諗起之前個yaki d唔知咩con
我自己主要日韓
其實好睇物料 我會揀silicone hydrogel果D
舒服好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞