隱形眼鏡contact lens 交流區

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
好似唔係好啱用
想問下呢兩款con叫咩名,唔熟 con,有冇巴絲答到,唔該晒
有無人都戴開14.5有推介?
我眼白好多戴14.2都係三白眼

大家覺得邊款會最自然?
lil moon好似有類似 唔係年con無咁乾
藍就water water
灰就 skin grege
我自己戴緊灰色就覺得幾自然
lensme secret kiss
olens falling
好靚又舒服
佢唔會直接話自己間舖好佢係好扮野咁話
“網店無得驗眼 驗眼好重要”
“我做到同網店同價 但個個都上網買 可能我老 唔明依家d人諗乜😣”
然後有人落搭追問落去 佢就會放tg出黎叫人搵佢煩到我都識背
你係邊買我好少見到香港有賣bambi series
其實唔係好多人都有自己配開的眼鏡舖咩
網上9up的人都信得過?!
係好就唔會要係連登sell la
佢係咪9up我唔知 但佢怨婦式hard sell就好撚反感 煩撚過西
我自己都會搵去開ge舖頭驗完先買 買左幾年 賣果個售後又好
就算試新賣家 我唔會想去個咁撚柒煩 咁撚怨婦ge舖頭
用過no.1同no.4
鍾意1多d
但呢個嘅月拋我買左四盒(日本買)
兩盒都磨眼唔知點解
一直用緊flanmy
櫻花色好靚 同埋帶上眼都幾舒服
呢排無得飛台灣無得入手 得番幾盒在手勁唔捨得用
有無其他同flanmy差唔多既con推薦
有冇link 但我帶覺得好舒服 係咪流嘢 大陸啲eyewish廠成日整同款
要睇著色直徑
flanmy我戴sakura roll覺得唔夠大眼
我買左日本版30p/box因為好似平過台灣
台灣買大概幾多?
向你道歉

但亦都多謝你
比我知道左你地諗法
起碼我知你會去驗眼
不過唔起驗個度買因為《貴》

咁我諗唯有等政府將隱形眼鏡規管完成
變成好似網上賣偉哥咁犯法
先有機會改變呢個方向
我亦會呼籲我所有開鋪既朋友
跟番網店價 做下實驗
睇下仲有冇人驗完上網買

鄭重道歉
唔講自己店啦
戴普通one day acuvue 130一盒其實係咪算平
其實呢隻con係台灣brand黎
有晶碩會員會平啲 同埋有時屈臣氏買一送一咁
但我買開10隻 真係唔記得幾錢 太耐了
唔係就係頭2行 air optix咩
水貨定行貨先
呢個唔知 喺銀行中心買
我見香港有 不過貴lo
剛剛search左 真係幾靚
大唔大眼?
咁要搵d大直徑呢 如果for 三白眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞