隱形眼鏡contact lens 交流區

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
第一次戴con已經差啲隊盲自己
係會有少少 但睇慣就ok 加上我本身啲style都誇張啲
呢兩張都係evercolor 都有frd話過我冇眼白
bambi series戴落同佢差唔多大細

頭盔 非專業非intentionally影 從相入面cap出黎 勿屌...
第一次帶,帶左兩個鐘
我都係 搞咗三粒鐘...仲要戴啲濕鳩年con...壞眼
search咗 有啲灰灰地 幾自然
好似話帶color con最好眼珠同眼白比例係1:1
第二張最自然
但係其實都係14.5 嗰日對眼仲要好腫
innocent glam
早幾個月去配,戴到比視光師屌

太耐冇戴生疏哂
我啲同學都成日咁話我 不過自己真正睇慣咗 冇辦法 自己開心算
真係*
我第一次戴一分鐘就搞掂
想帶完Con有混血feel但我帶得比較上舒服嘅Con都係好薄好透 霧灰嘅Daycon帶上眼溝埋對眼原本嘅色都變藍色

利申 只帶daycon ever color同user select都是我帶到嘅牌子 其他都會太乾....
岩吖其實帶color con某程度係為左自己開心下
我戴混血con唔知點解好柒可能自己睇唔慣
evercolor真係好好用 同埋有香港代理真係好平
我有frd都係咁 但除就除成粒鐘
topards好似兩隻色都有 我試過藍色同埋隻Con好薄唔un眼 不過香港無 上網買日本寄黎
好鍾意買con 有時買完會唔捨得開黎戴

有散光 戴開月con
透明用緊cooper vision
color con就唔理散光 照用普通con
多數olens 鍾意佢直徑細夠自然
jill stuart真係好靚戴梗綠色 又舒服
我成日除唔到,第一次除有一邊除唔到搞到搵指甲刮落嚟
用手指夾佢岀嚟
我到而家都係成日夾唔到
爬文唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞