隱形眼鏡contact lens 交流區

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
條友行內都臭哂朵啦, 行內無哂朋友
點解
1. 上網R生意核突到爆, 唔理咩都插咗人先, 話人賣得貴乜乜柒柒, 懶平益街坊其實只係搵人老襯
2. 同藍到黑既舖合作呃呀婆醫療券
3. 上嚟開post R生意只係會答有potential幫襯佢既人, 無potential既問題一律過主, 認真問題一係唔識答一係答錯
4. 面皮厚過世衛
面皮厚過世衞
我都係
我見依家啲散光colour con做唔到我個散光度數
直接戴無散光算
[member]
color con?
咁你可能要換過另一隻至得,我戴Clariti就有時都會濛,但通常貶下眼或者滴下眼藥水就正常返

配眼鏡嗰陣話因為我度數太過深就會咁,戴普通眼鏡都會咁

我戴Moist直頭係災難,戴嗰下冇嘢,過一陣會濛,點做都冇用,繼續戴嘅自己甩返出嚟
我戴普通眼鏡冇事呀
咁巴打換咗邊隻con
個人偏好日本con 而且我覺得日本con比韓國con舒服 同埋啲款啱我心水多啲 呢排幾鍾意戴渡邊直美設計個款con
我散光Con而家戴Biotrue,其實Clariti都幾好嘅,係太過難除落嚟

Moist就果斷放棄左,冇散光透明Con買左博士倫最平嗰種

靚wo

我買過pia minette覺得舒服 e個系列就未試過了
好唔好戴?
想問本身隻眼唔大 內雙眼皮
但想放大D對眼 影相可以精D 應該戴咩類型colour con比較好?
因為我買左著色直徑13.5嘅con 但好似怪怪地係咪應該搵D著色直徑細D?
clariti我又除到喎 好啦用完呢隻試下biotrue 唔該晒你
acuvue moist我戴過 超唔舒服
我覺得好難捉住隻Con勁跣手
我對眼戴完一日通常好乾 乾就易除
用con夾 or 果d咩q戴con神器輔助下會唔會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞