隱形眼鏡contact lens 交流區

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
到底有幾多Moist嘅受害者

之前同事講起買con佢都話Moist唔係甩就移位

但Define又唔覺得有咁衰
你biotrue有無好d cls 戴con會係眼跌野出黎真係好癲
同Clariti比Biotrue嘅透氣度同保濕都冇差啲,但我戴足10幾個鐘都冇話真係好唔舒服

同埋覺得博士倫啲Con都好戴好除,Clariti好難除

Moist就戴又隊唔到入去,大力眨下眼都會甩返出嚟
seed 紫色盒同粉紅色盒都好自然
我返學都係用呢隻
唔仔細睇都唔會睇得出有
含水量高,戴得舒服
我戴呢隻已經戴左好幾年了
一盒30隻又平可以戴到半個月
^_^^_^

^_^

我戴開LensCrafters
今日要影證件相for來緊返工
所以專登戴一日
對上果之戴con已經係2019嘅事
係年con??
無野我睇到 係月con😂 thx
多謝推介 等我上網睇下先😂
我買了月con版 佢有一款係月
戴開透明月con 戴咗3-4年
呢排肺炎唔敢戴 但戴眼鏡真係好頹同有霧氣好煩
同埋想望落精神啲
見到啲colour con好心動
睇中olens 想買day con因為呢排想衛生啲
最方便應該pinkicon買?
但係咪ig shop會平啲 但又好驚買到假貨
想問吓有冇信得過ig shop推介
小心啲掛 我宜家日日戴
我覺得day con係安全啲 有冇去sweetymagic(好似係)睇過?
我都有用Moist 戴耐左就有啲眼乾
之後試TruEye好舒服
我平時就係戴開大嘅
但大直徑都好睇你鍾意咩款
考慮下candymagic evercolor
兆萬落一層對正第二間舖 星歐好平

我有3盒-150度 全部未開
2023年到期
做左激光 依家我無用有無人想收
上佢個網睇好似少款過pinkicon
Pinkicon係最方便但真係好貴
之前Dl過Pinkicon個App見到勁多殘體字以後唔幫襯佢
就快可以整個Moist中伏揮手區

我未試過用TrueEye,我戴Define返工都頂到一日,Moist唔夠膽試

我哥長戴用Oasya Day Con佢話舒服唔乾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞