隱形眼鏡contact lens 交流區

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
物料同含水量問題可能
笙眼鏡
係咪無轉ac
絲本身眼框好大?
我唔介紹自己啦
比你地叫走

宜家矽水凝膠既colour con係咪得miacare?
上網search過矽水凝膠比水凝膠舒服
請指教
其實唔同牌子嘅 CD 數值一樣係咪都唔代表佢地上眼真係一樣? 試過用 one day acuvue define 佢話自己12.8mm 但重大過我買olens 13.5mm
唔係啦 好多 韓國日本brand都有
eg olens也有
日韓台本身好多牌子都係做内銷就算,佢地比起歐美好係因為佢地係整比亞洲人戴

講中伏唔止係品質上嘅問題,我諗呢唔少人都中過某個知名品牌嘅伏
其實你唔係咁幫自己賣廣告,我地唔介意你講下邊啲款多人買同評價高
我目的都係想人驗眼買con
既然有鋪頭仲癲過我 我一定要推介
當然我會再努力壓低代理價錢
Anyway
推介佢
起碼做到唔係亂咁上網買con
同埋
真心唔明仲平過上網仲有咩理由上網買
所以幫佢推廣下
Olen 有矽水凝膠?
知唔知邊款?thanks
我刨哂文
好似得MIACARE (BENQ)
係隻料高透氧氣
係ONE DAY 貴D 100元得五日量
一個月個隻抵 百四元
但我真係唔慣要洗
20元一日當飲左半杯珍奶算
ann365 silian
olens misty
idol canna roze
Ed都係我試過ge矽水凝膠
另外lenstown都有d 但唔記得了 要上佢網睇 好似lighly系列
有冇人戴散光+近視con嗰陣會好似啲相機咁 係咁對唔到焦?
(用緊A字牌day con)
矽水凝膠係咪真係舒服啲?
我之前介紹果間賣緊$150
都係黃 我見佢係五一黃金週個list
之前幫襯Wiki Wong $145
有幾間嘛 可以上面list格價
我買開果間見佢discount完唔洗140 買四盒送一
可惜我買完唔鍾意 麻麻地lacelle d款 太誇 尤其diamond系列
同埋覺得唔舒服
未試過color con 最後買咗seed 試吓
請問仲有冇邊隻color con for 男仔?
最憎咩買幾送幾
落鋪頭粉紅盒買一盒都係130元(30隻)
又要等又要買一堆

上面先有個絲打中伏🥺🥺🥺🥺🥺🥺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞