隱形眼鏡contact lens 交流區

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
巴表示想鐘意戴細直徑嗰啲

純粹想遮三白眼同覺得舒服啲

之前貪佢個名好聽買左呢隻 但上眼完全無特別
係勝在直徑細戴得好舒服
有無紫色con推薦
見過FD戴Olens Lavender Gold同Blossom Gray
pony fans
有無同路人鐘意戴混血款勁淺色個d
以前成日戴olens但而家olend d款好麻麻,一係太深色一係個直徑太細,反而lensme定期都會出d靚嘅混血款
lensme我成日有款刮眼
反而okens淨係試過一次
而家都係睇olens多喇
有咩靚既介紹
olens啲混血con我用完好似白內障咁
我用Russian velvet gray
但我又好鐘意啲特別色
有冇其他brand推介

btw如果用月con都覺得乾
係咪唔啱戴年con
見idol roze 系列好吸引
好想買
年con 真係完全無謂
難得時代進步受惠科技進步
無謂倒退令眼睛更易受感染
其實日月年con個材質有咩分別?
我自己用月con又真係feel到第3個星期左右就好眼乾
日con可以做到最薄!
我覺得lenstown果D幾靚 又有oneday
lensme我自己媽媽地佢D款 不過最新有隻Akma幾靚
Lenstown我覺得E個⬇️
買oneday 架啦 有d韓國brand都有除oneday
我 最近想試埋idol desire
韓國brand
但怕灰色變白內障 諗緊藍色or啡
lenstown未試過 都ok?
呢個好似幾靚 但會唔會好唔自然
olens spanish已經係我極限
粉紅akma果個我未試過
第一張lighly rose 我覺得ok 唔誇張 同埋舒服
我費事自爆 我搵d類似試戴圖你see
我買左 beige色
akma ig見到$588四盒,有無興趣夾黎試下
你啱啱post個款好靚!
我本身都想買
仲要呢排做緊promotion
等絲打試完包膠
呢款好似係年con
係 同系列我試過idol roze 同佢個月con
因為果陣買2送1好抵
係舒服同真係靚 自然但係顯色ge
戴8個鐘都ok
我買左roze charcoal同埋airy nude(月)

desire 諗緊未買 諗唔到咩色
我覺得ocean blue幾好
btw lime green好似無咩綠色
未買過綠色con想試下 係咪買roze olive好啲呢
年con真係可以用一年?
如果又想穩陣又想特別我覺得ocean blue幾靚
我見佢olive d圖上網睇都自然 唔係強國d綠色fake眼
我通常最多擺2個月就會唔見左/唔小心dum左

我都覺
pk又要破產 剛剛見到有promo

我應該會買2對 ocean同 amber
試完包膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞