隱形眼鏡contact lens 交流區

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
唔錯喎,我戴開灰色con,想試下啡,自己唔鐘意啲好暖嘅啡色,嗰陣爭扎買lighly rose嘅灰定啡,見佢隻啡唔太橙tone,又透,就決定買啡,始終灰色我驚唔夠明顯,不過到依家都未開
idol真係好靚,seattle都好吸引,可惜年con,接受唔到希望其他brand出dupe
自己㨂連鎖店幫唔到你🙈
邊到買one day acuvue 平? 我見HKTV Mall 買127蚊
idol出咗roze既月con版喇
我見過最平90蚊一對
月con dupe叫holoris
同埋roze係有日con dupe
好似係叫viviring
我donki買 花多眼亂
見佢平平地 又得5對 都可以買黎試下
我都係 以前用ao 洗左兩三年
有人同我講洗唔到蛋白質
都係用day con 方便快捷
唔洗慳返啲錢去睇眼科
我有眼乾症
態度正確
用埋miacare 就缺氧紅筋個問題都紓緩埋
雖然要20元日😭
我係旺角top3樓(姐係喺隔離po嗰高登視光師個間)買one day acuve oasys 都係180蚊 又係行貨 仲要係黃店 如果買透明con 真係可以考慮幫襯

利申 非打手
上網買唔得,去連鎖店都唔得
大把細鋪平過上網 得閒影幾張上嚟比你睇
但我用過revia好好用喎
revia我好鍾意應該唔同人
agger
戴成日冇問題嘅飄過

可能弧度唔啱
會再俾多4次機會佢 再番黎報告
Miacare好好??? google下先
好靚丫 但係咪一定要化妝先好睇
因為我唔化妝的
miacare 好用丫 好舒服
但大眼較明顯 如果你鐘意自然就未必岩
你咪理佢啦
vivi同lenstown lighly rose都同idol好似
基本上一樣 不過係day
仲有四對?

我嗰盒Moist仲有一半唔知點算
忍唔到,真係成個怨婦咁
我知喔,我鐘意日多過月con,viviring同lighly rose都係dupe,我買咗後者但未開,希望idol誇張啲嘅款會有更多dupe啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞