[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
炒咗架林寶
人有無事
無受傷
金身護體,揸車都開力牆
講真
你要死追Bruno嘅話, 非佢不可嘅
咁就咪撚理咁多一嘢轟落去啦
唔係死追嘅話, 咪追個Plan B囉
依家又唔係轟落去
又冇Plan B
都唔知做乜鳩
跑車貴就貴在架車點爛
人都係冇事
估唔到都有唔小利狗欣賞琴日既曼聯
Plan b咪連契仔
Plan c咪p仔
Ethan Laird could be brought into the #mufc first team set up after Ashley Young's departure. Largie Ramazani is viewed as a wildcard option to support the attack in the wake of Rashford's injury #mulive [men]

又唔使買人
人腳咁爛都冇俾人㩒住砌
我覺得都值少少respect
Sergio Romero involved in car crash near Manchester United training ground
https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/breaking-sergio-romero-involved-car-21318508
捱多兩場英超 普巴同麥湯就應該可以復出打車
清新
清新力場果然名不虛傳
前面個個大傷過? 踢唔踢得返
後面個個好似超矮 喺前面接唔接到波都成問題
羅氏力場
Hey Jude~~~~~~~
賤種係巴西買個幾件都4000幾萬啦
真係勁嘅冇所謂 最驚垃圾姐
垃圾醬黎
對面又中柱又2碼唔中龍姐 如果唔係一早收左工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞