[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
好明顯場波係有傳中,但質素真係慘不忍睹
ddg呢兩季派膠派得少咩不過同意佢返黎取代ddg會有好大壓力
摩佬買左B仔白LIN兩件中堅, 一件長期傷一件無料到, 木狗唔再買中堅都正路

而家又唔係買巨星傭兵即食, 今季買三件最多咪麥龜出名, 睇得出方向係唔買都唔想買錯接水貨
呢個問題由2013已經出現,死追kroos 法比點知最後全部拉到
咁我又冇話佢講得好,只不過係平時見好多寫曼聯既文章都係咁屌球員廢,領隊廢,好少會睇隊波以至管理層既問題(我睇過既文章係得何輝帶提過(咁當然我睇既野係好少同範圍好狹窄),難得見到有人咁認真寫篇文講下隊波同利物浦有咩差距咪分享俾大家望望
究竟依家既傳中質素同椰子年代既9981斬比既話邊個會比較好
所以DDG咪由神龍俾人屌到做廢龍
佢都30歲, 呢啲靠反應搵食嘅龍好大機會跌watt
今次醒識同dean續約, 過多兩年接班
認真,想要個頂得下嘅中堅可以考慮下般茅個ake,真係幾頂得
當然係椰子啦,起碼9981斬之後係識入先啦
淨係蘭尼出波都屌打依家成隊曼啦
呢件轟想買返去用, 中堅缺貨好難好似以前咁有vidic rio一對都勁, 而家隊隊中堅組合都係一個勁帶一個差啲
一間就係
一兩日就係

空穴來風 未必無因
咁多間日日都講同一個人
我就唔信真係完全無野
傾應該係傾緊, 不過見仲有時間就拗下數
少有地有文章唔係只係屌屌屌,叫曼聯買買買,而係講曼聯同利物浦既差距

呢篇垃圾文都叫講得好

咁我又冇話佢講得好,只不過係平時見好多寫曼聯既文章都係咁屌球員廢,領隊廢,好少會睇隊波以至管理層既問題(我睇過既文章係得何輝帶提過(咁當然我睇既野係好少同範圍好狹窄),難得見到有人咁認真寫篇文講下隊波同利物浦有咩差距咪分享俾大家望望

cut quote先
篇文有講管理層問題咩? 成篇文冇提過glazer 冇提過木狗 冇提過judge
我只係見到成篇文講咗好多冇論據backup嘅歪理
可能今晚仲好睇
Woodward: "How much for Cavani?"

PSG: €20m.

Woodward: "We''ll give you €2m upfront and €18m in add ons when United win the treble next season"

木狗
屈福特有機會9日踢4場波
痴撚線賽程
32歲20m又真係過火啲..
同埋有心買嘅話就買文素基治啦...
條撚樣真係做出

鏝仲有錢,但控制開支比曼好好多,條木撚責無旁貸
木狗食米唔知米貴
文素基治轉左會好耐了
《ESPN》記者透露:「雖然近期外界對曼聯CEO木狗有批評聲,但曼聯的股價已經從10月份開始大幅上升,從那時的15.33美元每股,上升到現在的20.25美金。這就是他被格拉沙家族青睞的原因。他在奧脫福是安全的。」
我都知,就係話如果早知要前線補強就買佢啦..
呢個page又無料又小器 轉頭又會cap你圖上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞