[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
去曼城都係good news黎
唔撚洗再煩
成班成日請sick leave
算啦佢口吻擺明偏向反蘇
Ole: “For me, now is not the time to speak about recruitment. We're looking to the next game against Burnley. We're always looking to improve the squad and to improve the club but for my mind, now is not the time, Gary, to start this discussion.” #mufc [MEN]

下場傷到得返八個再talk about recruitment吧
下場碌梳打中堅
拜利
Manchester United are interested in Krzysztof Piatek. They have contacted AC Milan in the last few weeks and asked them to be kept informed. AC Milan want to sell him for €35M or loan him with an obligation to buy. [@David_Ornstein]

依家先interested應該夏季先報倒價
成班罷踢逼木狗買人真有曼迷心
你都識講佢自己話
但係你見佢都係鍾意走去偏左
無錯福馬已經係我地最好既攻擊球員
但係我都覺得暫時黎講 對比起曼城 利黎講都仲有一段大距離 當然可能關係到我地無隻幫到手既攻中事
福都還可以 馬仔打正前我覺得暫時黎講仲有一大段改進空間
呢件都有得諗
咁樣講得即係知買唔到人
木狗放風啫,想減低民怨
呢個記者算係木狗發言人
馬鍾意走去左其實冇問題
只要福見到馬去左左邊佢識入返中間就得
有時調下位仲好踢
馬既話佢背身拎波其實算係咁
係真係供應唔夠
都唔明做乜要幫木狗兜
似係講管理層
佢成個interview有提個轉會 似有野發生
Solskjær on transfers: "You’re never 100% sure something’s gonna happen until it happens so we’ll update you."
我仲信你地?
我地曼區巴打條J , 李里 條j 凍左幾個月喇!!!
佢訪問同佢實際踢出黎可以係兩回事喎
事實係兩個踢lw都好過踢中間
問題係而家根本無正中人選
而呢個問題亦都係咁多個領隊都解決唔到嘅問題
因為兩個擺去右邊都會隱形
中間之前有伊巴/lkk 佢地都只係輪流lw上陣
如果你話馬仔而家咁打st已經夠 我怕有耐都未重建到
唔幫佢兜就俾人兜

同埋有眼你睇 有出聲嗰啲最後咪又係唔尻理你
根本格狗乜柒都交俾木狗 佢唔撚理 總之年年有水cap就得
應該係傾緊 但不抱期望
SoB真係好撚慘
搏得過
見到佢個樣急速老化
返挪超教衛生波算佢

粗重野等肥普黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞