[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
又吹奏返摩狗
唔係吹奏,係佢冇講錯班球員真係廢
sob教左成年,成班走位仲係走去塞翻自己友,戰術仲係得個佔左,連overlap篤個直線比wb走上黎出波都唔識做咁。褔馬拿到個波仲係要自己死扭入去做球皇。之前兩年聽得多摩狗唔識教,無理由sob都唔識教下話。
傻閪先吹奏摩狗
佢好清楚班波嘅弱點/咩位要人
eg中堅同梳嘅問題
但佢補嘅人做唔到野
加埋佢嘅戰術真係難睇+過時
係呀 比得一年時間sob 就要教到好似猁對雙閘咁勁
福馬比摩狗擺錯位 對住big 6仲係泊大巴
之後就比一個轉會窗時間 要sob清走哂前幾代領隊瘀血 同買新球員
對波啲走位比一年前好好多 特別係反擊
仲停留喺sob無form 肥普過到黎就有一定有form
好似大家已經唔記得左SoB都叫拎住咁嘅料踼贏熱狗同鏝
sob係岩做足球總監多過領隊

佢買人方針係岩,但係戰術就麻麻
老老豆豆我覺得sob用福馬用得幾勁wo
完全製造到福頭需要既情境俾佢發揮
佢咁樣大傷斷左道氣好慘
上季都係拎住咁嘅料連勝同反cup psg

蘇sir唔係最有料領隊, 不過現階段係最適合嗰個, 名宿光環+笑面迎人已經唔使俾班英媒追住黎咬

買人同清人係慢少少, 但係整體方向無錯, 成隊波好後生+肯搏命

唔知有咩好屌
頭先係荔枝角見到佢
你木仔買人咁西
用SOB可能係最好既CHOICE
起碼聽話加肯比機會青訓 (需然無得唔用)
bruno宜家搞成點?
Sporting want £68million, SunSport understand United are only willing to pay £42.5m up front, plus potential £8.5m add-ons.

The transfer was on the verge of collapsing over the disagreement.

But according to Plataforma, United came back with one last offer as they looked to meet Sporting half way by offering £47m plus add-ons.

The report says the deal “should be done” after Old Trafford chiefs increased their offer.
如果搵大牌教練, 我諗得安76頂得佢順
今次撐木狗唔抬價呀, 之前做得太多水魚, 係無plan b嗰下戇鳩(定係暗中做緊野)

葡超野47m+add-ons算合理啦下話, 無乜邊隊肯出呢個價架喇
摩三季 60m麥🐢木狗厭貴唔撚買
一年後要用80m
木狗真係死全家啦
再唔買返個卡雲尼, 文迪蘇傑呢類柱躉,
永遠都破唔到大巴
輸多兩場都唔只呢個數啦屌
出面d fb group lego團購幾百人pm
錢就識賺 屌你老味死木狗
條友開始似轟班高層, 玩鳩領隊鞏固自己個位
仲要買人同清人都唔係完全關佢事嘅
買人list應該關佢事, 買唔買到就係木狗能力
十足十啲風向撚
有咩事就屌領隊廢先
完全無人知木狗先係毒瘤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞