[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
唔閪買人搵費sir教都仆街啦
當年盧祖喺士砵亭罷操逼佢放人
📸 Photo confirmation of Karl Toko Ekambi's €20m move to Lyon from Villarreal. (Source: @OL)
里昂買左前鋒
霉沙單比利去熱狗都唔奇
真7號回家?
傷9左
呢度係有唔小弱智 直接block就得 討論都費事 浪費自己時間
丹比利
數據好沉下喎
褔confirm收league?
用唔掂又掉比國米
福仔收埋咧要做手術, 閪曼未再害人害物啦
收左咧咩
confirmed?
話褔trash個d撚屌死哂去邊?
主力keep住傷都半季入19球
無左第一得分點 垃圾曼準備潛落下半版
Jamie O'Hara: "For Ole Gunnar Solskjær to say he’s [Rashford] going to be back in six weeks from that injury is ridiculous. He ain’t going to be back in six weeks to my mind. A double stress fracture to the spine is a three months injury minimum." #mulive [talksport]

可以參考下嘅 想福仔fully fit咁復出都應該要好長時間 佢宜家個傷唔留手尾最重要
咁唔買人真係收得皮
真咩?
唔收咧應該真係入到廿球
係咪踢足咁多場
仲咁後生,真係寧願佢慢慢抖下
人腳問題帶來嘅惡果木狗應該要自己受返
笑撚4,仲係度顧住個千幾萬鎊嘅差距
你清撚走Jones 同Rojo 一季都多1040萬鎊嚟用啦
依條中場線零創造力可言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞