[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
しらいしまい

16 分鐘前
件熱身衫呀?
<FA Charged Manchester United For Misconduct>

英足總正式指控曼聯未能確保其球員在周日的英超聯賽對陣利物浦的比賽中“有秩序地進行操守”。

De Gea因為質疑裁判判罰吃下黃牌,即使VAR認證裁判的判罰有誤 (Van Dijk犯規De Gea後Firmino踢入進球。)
on9 你誤判先會發脾氣屌鳩你呀嘛
個黃牌應該取消啦
猁撚神秘力量又出現
咪咁痴線啦,福係你契家老咩有病
等於市民要求出示委任證係挑釁警方一樣
佢第一場帶利狗已經成隊唔同哂
當然so9都1-5 Cardiff
黑撚到仆街
明明係球證咁撚廢仲好意思罰?
扑鳩條on9仔算
一單還一單,球證係戇鳩,明顯犯規都要等VAR
但投訴過激一向都會食牌
好似入波除衫,但VAR推翻,都唔扣返張牌
歐聯出局講埋d 咁嘅野仲有人撐
打咁大段野話俾人知自己on9, 辛苦哂
rojo 摩狗續
Jones 續個陣蘇sir 黎咗個零月未坐正
咁你都覺得係佢決定我都冇咩好講
真係好撚痴線
嘩,比隻有情緒病小朋友block仲要call埋班同學仔黎幫拖,我真係好hurt同好驚呀

有病就去睇醫生啦柒頭
我無block你架
我個人最nice最友善架啦
但你真係戇鳩左啲既又..
球證鳩吹之後球員不滿同球證理論然後球證俾牌同佢理論既球員,然後足總再指控曼聯「未確保其球員在周日的英超聯賽對陣利物浦的比賽中“有秩序地進行操守」

點解成日都會有人話福馬無進步過
福由V92時既一個單純只會接應直線快放埋門既前鋒到依家有罰球,有遠射,個人技術進步左,射門穩定性高左,入球數字創個人新高
馬由v92時一個幾扭得既純射手到依家開發緊正前既能力,提升緊策應能力,俾波仲比以前進步左

咁都可以話無進步,係咪要佢兩個一個進化做C朗,一個進化做美斯先叫有進步
迪基亞=林卓廷
晏菲路=元朗
球證=白衫佬
足總=黑警話林卓廷入去搞事
莫非你覺得而家隊波踢法同摩三係一樣?
摩狗同rose訓練場上衝突
摩三季變摩三月
Prior to Rashford's injury, #mufc made contact with AC Milan over Krzysztof Piątek. They want €35m or a loan with an option to buy, but with favourable conditions that turn it into an obligation to buy #mulive [@David_Ornstein]
Lindelof has been sent home from Carrington today as precaution — he is feeling unwell #mulive [men]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞