[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
wage谷到高晒
呢啲内部計數 我放邊個就買番邊個 人工對沖
唔係呢d野都同木狗傾唔到番黎呀
咁齋做coach野sob人工做咩要咁高
李城好明顯勁過我地LA
有華DEE呢D咁哨得
Ole俾撚左個list出黎 木狗有埋個list都買唔撚到
Ole可以做乜?入木狗office私了佢?
放左人先買人我係講緊木狗個mindset

你估ole會介意買到自己想要既人之餘 lkk 山狗放唔到照留低
定會想而家咁既情況 賣完又冇補充
用常理都知佢想係前者啦 balance條數又唔係佢責任
但木狗就係要賣撚左人清走人工先會買人
不嬲都話一味換帥係弱智
sob除左早排死用廢lin 其實真係無乜可以做
無人用搞到全線收皮, 蘇sir肯定第一個俾人屌, 佢有乜理由唔想要人
車仔除咗對中堅 真係差唔多咩
個中場 龍虎切復出埋 多人到

李城就係好平均
前中後都唔太差 無太大問題

我哋係前中後都出事
再講落去 幾隊前列隊
都唔會係前中後都要大執
我地係真係要
後面唔算出事啦, 無防中搞到中堅直接受壓, 邊對中堅都係死

閘位現有人腳算係咁, 中堅就清哂堆文員, 俾機會t仔+入返一兩隻潛力股就夠

重金買防中+前場仲好
最撚好笑係由費sir退休開始計,執左7年,10幾個轉會窗都仲執緊
2020年仲解放普巴
Thank you and goodbye bruno
賣佢過鍠咪真解放囉
解脫普巴
最ON9係炒摩佬
唔比錢摩佬不如唔好請
最好買得個FRED比佢
之前果季仲第二名
要中堅又唔撚買
我想睇吓摩四季呀屌
試下433費特打防中
麥湯推前當爆炸+祖記Vidal 咁用
普巴打自由人
後防ok啦
睇得出木狗mindset係keep住有前4賺錢算
點知最後第6
究竟佢係買唔撚到定係唔肯買我都唔識分了
摩狗是唔會有第四季的
第三季破滅係定律嚟
絕對認同 邊個教練唔想多d人用架 肯定係木狗話要清咁d人 騰空返薪酬空間先再買人 點知條撚樣賣撚完人又入唔返d人
木狗買人未呀dllm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞