[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
bruno係值呢個價應該大把球會撲埋去, 士砵亭本身都急住要錢

傳黎傳去都係得曼聯出價, 最多聽過鄰居出86m, 老老柒柒哥狗有錢都買中堅先啦

再講黎到分分鐘要交半季學費, 50m+10m add-on真係俾盡
傻鳩
今季牙福聯賽入左十四球 咁都叫無進步
仲講得出馬最佳位置係lw究竟幾耐無睇過波
佢訪問都話st先係最佳位置
印象派球迷
大牌經理人黎講搵文迪斯好過拉奧拿, 如果普巴走埋以後咪撚再同條肥鬼做生意
咁你又唔俾係木狗驚死洩底 免費release 要續?
咁唔係點解rojo季前又同愛記傾轉會呢
係呀屌
夏蘭特本身佢都係想set個買斷條款
我哋唔制
多數都係蘇sir要續架喇, 文員部無人點得

宗師有英人身份, 拖肥都傳左rojo兩季, 話唔定賣到錢呢
咁講啦 馬仔而家打中間未必係射手型
但係有佢喺度係放生咗福仔
今次木狗唔買已經有進步, set買斷價都買當自己selling club咩

淪落極都未至於要賣人搵錢下話
有冇打招呼
呢樣我同意
屌你老味 就算依家係廢咗
只不過心態上一定唔可以比自己做selling club
我覺得如果佢真係打得起咪又係送俾人
到時仲犧牲左本身可以留俾其他人嘅機會
所以絕對唔可惜
肥佬啲人真係有得斷好斷
呀冇睇波既數據大師,你岩,我玩翻FM惡補下
係啦係啦 得你一個有睇波
行得好急,矛
咁又唔會,但點都多過班數據大師
我講踢法越黎越毒,班大師就刷數據話入14粒波,咁緊係班數據大師岩, 9唔搭8
買到人未
咁你有得揀撚唔知買返英超個啲好咩 grealish Maddison 依啲 但人哋點會係1月轉會窗放人呀 唔講Maddison 自己唔想黎 AV都唔會放唯一隊裏面最好嗰個啦 如果唔係即同你講佢放棄英超要降班
有幾撚獨呀屌你老母
入到波又比人屌獨食
入唔到波又比人話入球荒

成隊得佢同馬有攻門能力
除咗佢地兩個同綠木
邊個仲入到波 Fred P啲藍天射球?
半季兩個加埋入左22球
踢得好又要屌無進步
根住就繼續拎其他領隊有form 有form
sob就唔撚識教波 有無唸過係你問題
其實獨食有咩所謂 carry到咪ok
上面比我完全封鎖左
請問係邊個黎 想Unblock笑下
BREAKING: Manchester United have been charged by the FA with failing to ensure their players "conducted themselves in an orderly fashion" during Sunday's Premier League match against Liverpool at Anfield.
日文字 唔知乜9
on9 FA
今季福馬兩個走位射術都好左
福仔今季尤其態度上比前幾季積極左好多
見隊波成績唔到自己預期就屌球員領隊廢
福仔傷三個月 希望嗰個印象派球迷搵到第二個人取代目前福仔個位
屌你最後一隻字都係日文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞