[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
唔夠人->死chur某D球員/未抖好格硬踢->傷
死循環黎
我覺得福仔寧願轉會都唔好留係度, 除非管理層變, 唔係係曼根本冇發展。
季初到呢家輪住無普無麥湯 一手爛牌中場喺度屌褔死推
肯用Mata已經好好多
而家三中場都係馬達 馬迪 Fred
士砵亭等錢要黎1月還債,而家木狗策略似係反正得我曼買,咁索性拖到最後,逼士砵亭妥協accept offer

呢個做法合理既,但陣間有另一間球會彈出黎又話要買就係咁先
快登雕喇
無限finally
等睇比人貴幾百萬鎊hijack
合佢老母咩 愈早買到就愈早夾好
而家做生意定搞隊波嫁仆街
Manchester United set to sign Bruno Fernandes after Sporting Lisbon accept £62m bid
SET SET SET SET佢老母咩
收皮啦 唔撚信牙
Saturday 27 Jul 2019 8:31 pm
2010年夏天,耶耶托尼以2400萬鎊的轉會費由巴塞隆拿轉投曼城,但此子卻於日前表示,不清楚自己加盟的是哪一家曼市球會。他說:「當我在巴塞時,聽說得到某曼徹斯特球隊的青睞時,我還以為是曼聯,然而經紀人告訴我,要我的是藍色的那支球隊。」
Sporting Lisbon’s cup tie against Braga tonight will be Bruno Fernandes’ last game for the club, according to a source in Portugal. #MUFC
又last game
嗰日嘅last game
#mufc are willing to increase the amount of add ons for Bruno Fernandes #mulive [a bola, @Sport_Witness]
加add ons有撚用咩,都拎唔到
真心癲 當人弱智既add one
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞