[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
鍾仔都有人要痴線
天份可能仲差過連加特
國米老闆係咪曼迷黎,專食我地唔要果啲
The reason #mufc are not increasing their offer for Bruno Fernandes is because the player's agent, Miguel Pinho, has let them know that Sporting would sell for €50m. United are adamant they will not go above #mulive [duncan castles, @TransferPodcast]
木狗信錯人
國米就黎簽埋摩西斯
agent唔係文迪斯咩
但開始俾祖狗拋離了
佢好似幫下手咋
Ian Wright: “Solskjaer's under intense pressure to get United back where they were and he's thought about himself before he thought about the player - Solskjaer has put himself above Marcus Rashford's health.” #mufc [BBC]
Ed: How much for Cavani?

PSG: €20m.

Ed: Ok, we will offer €10m + €10m add ons if he wins the ballon d'or.

個個當曼聯狗咁撚
Mauricio Pochettino has been talking to #mufc about becoming manager next season. He would want full control over transfers. The club have also thought about Max Allegri — talks with Pochettino are further ahead however #mulive [@AlfredoPedulla]
咁木狗肯定唔會請啦
木狗唔買人搵高普哥狗教都死啦
鬼係 係我哋曼遲遲都唔應 諗住用40m英鎊就買到
今季玩撚完,下季繼續屌
搏黎做咩, 一睇就知你啲領隊短命, 係福仔仲後生仲傻先有傷仲踢。

就咁買個球員已經知, 曼聯管理層既短視同保守, 全世界都講你聽冇攻中做連結, 你一月到e 家打埋利都未買到人,成日話對家玩嘢, 唔怪之得拉奧拿都屌柒你
點解你仲覺得今時今日搞成咁 仲關教練事
#SackWoodward 同#GlazersOut上左Twitter 熱門
曼聯和理非戰線開波
幾時有勇武私了班仆街
咪又係on9木攬撚住曬啲錢唔買人 跟住叫sob講9話話隊波世界級
成日話請肥普就有form
五年教到熱狗捧過咩杯
今季揸住靚牌咪又係比人炒
就算肥普過黎 球迷無耐性 見無成績咪又係Pochout
學加利佬講 隊波比管理層傷害左五,六年
轉會買賣又失敗 同球員經理人關係又唔好
根本邊個教都係死
問下小豆肯唔肯返黎踢一陣
佢肯定真獌
其實都好左d
比加利佬講完又好似原地踏步咁
佢去美職做最高薪球員
sob拎住依堆球員 質素有限
成堆主力輪住傷
到依家都唔明點解賣走佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞