[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
真曼+利owen啲frd
輸利物浦30分 加利佬:呢件毒瘤堅要炒!

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20200120/bkn-20200120203044851-0120_00882_001.html

曼聯兵敗「雙紅會」,於晏菲路淨吞2蛋,加利尼維利同加歷查為《天空體育》作現場評述,兩軍名宿當然對戰果勁緊張,其中下半場曼聯前鋒安東尼馬迪爾,殺到入禁區睇到定空晒起腳,竟然射到連龍都唔中,加利佬即刻嬲到一槌打落張檯度,堅係肉緊。
賽後加利佬當然滿腹牢騷,雖然有點名同自己一樣踢右後衞嘅雲比沙卡,今仗踢到好似跳緊華爾滋咁左搖右擺、方寸大亂,但都有讚利物浦邊線攻勢犀利,雲比沙卡都唔算係死罪,不過講到一個「戰犯」,佢就不可原諒,並要求球會手起刀落炒咗佢,嗰個就係執行副主席伍德沃德。
自費格遜退休之後,伍德沃德全權負責球會買人及聘用領隊,2013年起曼聯使咗9.5億鎊收購球員、蘇斯克查已係第4個全職領隊,但曼聯現時於英超競爭力低落,加利佬認為佢應問責下台:「我唔明點解曼聯領導層,依然信任由伍德沃德領導嘅管理團隊。自費格遜退休後,曼聯到今時今日依然做唔到爭標隊伍。如果伍德沃德咁都唔需要負責、繼而被炒下台,紅魔鬼就真係錯。你只要睇近5、6、7年,曼聯使咗幾多錢,再對照番現時球隊嘅競爭力,你就知件事有幾錯。曼聯為咗依家呢個陣容,竟然要成為全球第2人工使費最多球隊,伍德沃德簡直係不可原諒!」

只係睇字已經見到加利仔有幾嬲,加利仔正式成為反木大將軍
依家20m都唔係啲咩錢啦
名宿光環發動
終於引到加利佬屌木狗唔屌教練
其實我都唔明點解仲未有激進鬼佬打柒木狗
應該一早要屌木狗啦 輸波班名宿淨係識屌教練同球員 最仆街冚家鏟嗰個又唔屌
體野個eric輸波找數
著利波衫做節目
木狗係咪忙緊15萬續lin
根本領隊就係呢班仆街管理層嘅替死鬼
曼聯超新星將獲續約留隊 人工升一倍
https://lih.kg/1832185

真心續連狗??

減一半人工都唔要啦
我願意用木狗全家空難死黎換阿嬌做返曼聯CEO
木狗好大責任
但我地幾任領隊缺點都太明顯
唔識教進攻係死穴
蘇狗上年一樣續個無可能長用既宗師
其實教練背後個團隊換一換會唔會好啲?
屌你 依家名宿光環 退左就即做一隊助教
係都落梯隊浸下先啦 我完全唔覺得卡膠係教練團隊上可以有乜大幫助

你麥堅教進攻唔得既就搵多件教啦,背後啲數據分析師又係點撚樣做野架

依家啲科技咁撚昌明點撚解會睇唔到成個球隊係組織上有乜野問題

比賽唔撚係練波 唔係踢返平時練波咁就得
Sob最多係屌佢平庸 但木狗根本係球隊最大毒瘤
做左咁多年CEO轉會操作一d進步都冇 睇死佢今個轉會窗又簽唔到人 佢一日仲係到曼聯都好難重回正軌
耶子咪炒哂個團隊
雲同摩都有自己團隊
蘇狗因為唔係名帥先大雜會

但整體佢地都係唔識教進攻
球員上腦果陣佢地又唔識短期tune返好
木狗死就一定啦 講好左有足球總監 最後又走數

屌佢老母
個DOF無實權既,鬼會有人黎做咩
椰子炒成個團隊都係帶自己人入主

摩同92都係

但蘇b唔係 好似一間公司空降個經理落黎 兩個掃把就睇佢頭咁

我明白每場波既針對性戰術係有,但so far 一年多啲,顯示出黎既進步位唔多

可能佢既戰術唔係要多啲無球走動拉出空位啦
換返阿嬌返黎得唔得
麥龜上到去係出面做駁腳唔入禁區
好想知係邊個諗出嚟
冇人用就唔好放爆炸 lkk 山狗
木狗唔買人係垃圾
但so9絕對要負責任 係佢決左賣人
其實佢都估唔到會傷咁撚多件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞