[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
我意思係話快同慢唔關佢事
呢個真, 佢最多都係俾買人list同埋有咩人係需要清

快慢真係木狗決定
屌你老味
日日都報但又冇進展,真係煩撚到仆街
Bruno 架飛機起飛未
呢樣野我認同嘅
但真係屌你老味佢開啲人工 續約 條款都戇鳩呀嘛
好話唔好聽又唔見其他隊係咁
其實只係5m歐,唔bid下銀河唯一
市場上 做後備 或者邊緣嘅
都仲有啲選擇
好似多仔 艾卡沙
摩納哥 施利文尼
去咗中超嘅 阿蘭奥杜域
呢啲未必話好勁但係你話頂住半季絕對冇問題
老老柒柒,福同馬我睇根本冇進步過
福越黎越獨食,已經完全冇理到團隊合作,總之拎到個波就係要扭去比自己射,反擊時無球走動佢係唔會理帶波個人路線,亦都唔會走去空位拉開對家,一定會自己走向正中間要個波比佢射。呢d走位有記性去年,半年點都記得晒下話。
馬就慘,明明最佳位置就係左前鋒,但個位比左差唔多踢法褔轉左去打正前,結果冇波係腳之餘中場又冇創做力比到波佢,我就睇左佢好努力好辛苦踢左半季。
我敢講,唔去認真面對褔既獨同福馬特性完全重覆呢個問題,再將鋒線責任放係佢兩個身上就唔駛只意重建得到。
Rice long staff呢啲邊值50m up
仲爭緊前四, 轟會賣俾你曼咩
會唔會係傾親簽約就當玩fm咁個個球員都加個攞金球獎俾多XXm、夠50個入波又另外俾多幾m
木狗一定最大責任 連阿狗咁窮暑假都大手入人 唔想比咁貴咪分期 冇人用又唔想買就借囉 到時入到前四條數都係返到
你又點知係領隊話續呢
呢d咪佢公關嘅手腕問題
無d友好球會or友好經理人
人地見你個頭刻住水魚 緊係玩鳩你
所以其實我寧願成績繼續差落去仲好
你去到持續換領隊都係咁我諗老細都要開刀
講真個句 我曼係勁嘅 大罷人撲埋去曼到la 就係依家急住要提升個級數先要用多啲錢買 曼少既收益總要係全世界第三 要有好野好難唔比人𠝹
係就減價啦屌
飛左,去曼城丫嘛
Sob已經冇話要d咩成名頂級球星 因為根本唔會想黎
Rice Longstaff呢d都係中下遊正選英兵
係木狗條柒頭做足水魚咁多年先會比人開價50m up
仲有,猁狗2015請左高普後,佢係用少過一年就執到條 "Form" 出黎,成隊猁季尾已經踢緊佢風格,仲入埋霸氣杯決賽。之後16年下半季就例牌出現左高普式傷病潮回一回,呢兩年不繼fine turn隊法陣容同節奏,到17年入埋vvd後真正迎黎大爆發。
要隊波真正重建係要每一個細節都注意到,冇可能木狗有問題就sob冇問題球員陣容又冇問。又或者早幾年咁瀨曬落摩狗度。宜家曼聯係乜柒都有問題。抵屌就要屌啦。
以前費sir搵細佬出手
經理人同自己人都食到下拥
又執到好野 (當然有時都要執下垃圾)
咁咪大家happy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞