[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
因為Lin = 垃圾
牙癲不嬲好勁
無rojo jones?
仲未done deal
最已陣
回家吧

支持踢走個係咁輸近柱波 唔識斬長波 成日派膠嘅廢龍
原來小豆去踢美職
不過好擔心英撚龍你一睇好佢
佢就派膠
The Mirror report on Tuesday that a compromise ‘is likely’ to be reached between the two clubs after United have decided to up their bid and end the stand-off. Manchester United are now ready to return with a bid which could rise up £55 million.

Late on Tuesday evening more reports suggested that Sporting are willing to negotiate a deal. According to this report in particular from Tancredi Palmieri, Manchester United are a bonus of €5 million away from agreeing terms with Sporting.
好煩

之前對猁狗派膠搞到輸波, 如果係曼聯實俾人屌到上天
呢篇垃圾文都叫講得好

馬占冇利用闊度因為有bw同awb兩隻翼衞佢地拉邊嘅話中間邊個接應?4231兩翼同今場532雙箭打法根本唔同

猁長傳執第二點勁係因為冇咗麥湯,對住workrate低嘅馬迪我老母都執到啦,講到驚天戰術咁

佢話猁下半場轉控球防守模式,控到有一段俾曼8成控球成王敗寇冇計,守到咪上神枱

蘇sir唔傳中又係on9 印象流論點,今季場均傳中只係比摩二略少,何況猁有vvd 正常人都唔會立亂傳中

最後成篇文講完曼d 球員有問題,但又話買人解決唔到,點解可以咁矛盾球員係冇料就冇料,猁出產球星咁勁又唔見佢地自己出產個vvd Allison?
Bruno30號又有場last game
屌, 是但啦
好撚煩
唔撚傾啦屌
其實不停不停有Bruno 既新聞
而又未轉會
咁可以假定真係的確有聯繫

但係究竟當中出現乜野問題可以令件事困擾咁耐
先係一個關鍵位

個人諗法
對方唔澄清, 証明應該真係有報過價之類
如果係咁, 出現問題一方極大機會係曼聯呢面
而我個人睇法, 責任完全係曼聯完全唔識傾轉會買人

我地賣人, 借走人好快
因為對方準備好哂
我地agree 就得
唔洗準備任何野

但係買人, 我地好似完全無準備, 唔識去傾
搞到每一次都係用極長時間

所以其實成個管理層真係有好大問題
唔搞掂既話未來每一次都會一樣
佢真係已經無能力踢到四大聯賽?
主場對般尼又係失分既時機
原因係佢而家係成個美職最高人工
我覺得主攻嘅話馬仔拉邊仲好過打正前,反擊嘅話就福頭好過佢
其實係報紙佬呃稿費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞