[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
Glazer 2條仆街面皮厚到林鄭咁
又有水cap 點會比你屌2屌就走
一日唔cap到無利可圖 一日唔會賣
咸咗
壓價又壓唔倒 比錢又唔肯
仲要冇plan b
比木狗做你老豆落街買餸 應該下世都食唔倒飯
不負責任既言論
唔用福仲有乜撚人用
點睇責任都係木狗到
俾個般奴艾維斯你算啦,後生果個木狗唔想買了
木狗做老豆 應該會自殺
嗰場fa cup輸左又會屌sob廢
其實福仔咁樣傷咗
比大家更加睇到木狗有幾撚無能
lkk見哂底啦 有得原價放我覺得算good deal
遲下連輸幾場 屌褔班友係咪潛到落地核
要重建 清瘀血有咩問題?

問題在於清撚完唔入返啊嘛
當你見伊卡迪都係70m果陣你就會覺得lkk個價好好
Mauricio Pochettino has been talking to #mufc about becoming manager next season. He would want full control over transfers. The club have also thought about Max Allegri — talks with Pochettino are further ahead however #mulive [@AlfredoPedulla]
清lkk 山狗真係無異議
lkk一定踢唔到而家馬仔個位

暑假應該想簽攻擊球員既 但木狗
點解買人可以咁撚廢
蘇蛇想安排渣古踢右翼但佢唔肯先放走佢wo
如果真既話木狗永不超生啦

留sob喺度 比套咁既陣容佢帶

唔會話佢帶得好好

但限米之下起碼都比倒d野球迷睇

依家季中出哂事又唔撚拿拿聲補強

玩到季尾又話要換人 正食屎狗
總之一日有美國佬 木狗同法官
啲手腳又慢又廢 唔使旨意重建
木狗:躝啦dllm,
屌你老母
如果真係咁撚樣換肥普真係至少罷睇一年
依家重建得好地地 叫做有啲野睇下
重建成功嘅希望我覺得係前3任領隊中最大
先帶咗一個球季就又要推倒重來
木狗真係做十世狗都唔掂
有傻仔74m接走LKK都唔賣?
佢唔賣我就屌佢喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞