[木狗死未啊屌]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[769]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
肯放棄lin已經係一大進步
根本攻中個位就係pogba 直線 射門
有時回後拎波大轉向
人地生得高 係黑人 就放人係中中
無知一問, 法國拎世界杯佢踢咩位
我覺得佢係打攻中好過防中姐
無知一問
曼聯前線有冇人打到9號位 法國隊嘅Griezmann?
18年法國隊基沙文係打攻中 你口中普巴最岩打個個位

又講法國, 法國係變陣433
馬杜迪打左翼, 但會插番落中場, 基沙文頂上
普巴就由中間偏後位推上變攻中, 靈活性好大
曼聯係COPY唔到法國架啦, d人唔會走位
"由中間偏後位推上變攻中" 咪即係Box to box囉, 講到咁複雜做咩
曼4231 兩個中場中都唔係純防中而係box to box, 麥湯 普巴 踢個陣都會插到入對面禁區

睇你點定義box to box啦 , 我理解係要帶守傳射皆備
普巴條友根本係法國都係無防守, 淨有傳射走位, 不過咁已經夠做, 因為馬杜迪 簡迪執屎能力一流
依家d人見中場球員走黎走去就叫佢btb, 都要真係做到全能先得架
正如廢lin 跑勻成個場都唔會得到btb既稱號

18年世界杯
普巴平均每場3.7 球tackle
馬杜迪 3.6
簡迪 3.4
冇防守?
簽佢黎救急啦屌
好似連熱身都唔見佢做
無普巴守爆應該一早豬咗畀比利時
曼區都市傳說 : 普巴好hea, 朗尼唔勁, 仲有無?
屌 真係笑出黎
白lin頂波廢
Lingard 有跑動
唔止頂波
平返,廢Lin is btb (Back to Bench) 球員呀
馬好撚懶
Bruno Fernandes has told Sporting Lisbon he is desperate to join Manchester United but agent fees are complicating the transfer. (Sky Sports)
問題係心態, 佢能力一定有
次次一輸波就有班名宿衝出黎指指點點 根本佢地仲活喺以前費sir年代 用以前班霸嘅標準套落依家呢隊重建緊嘅球隊度
英冠仔25m 即鵰
般奴65m 不了
點解變咗agent fee
而家連bbc 同sky sports 都唔係幾可信咁
羊隊
Sky sports不嬲垃圾
佢地覺得普巴唔瘋狂搶逼就係無防守
普巴預判/遮線/身位上都幫球隊防守左好多
Bruno Fernandes has reportedly told Sporting Lisbon he is desperate to join Man Utd. (Source BBC Sports)
屌你老母木狗躝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞