[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (5) 睇完Netflix就要玩昆特

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
屌我個次見到呢個Combo再加個every turn boost即刻forfeit
唔特別勁
因為太多人用毒同淨化
SY就可以直接殺
呢個combo連埋祭師
起碼要放到第4張卡先每回合加幾points
你八九張手牌起手都係加得四五回合
有無人今季用辛迪加打上0?
有咩要點 而家rank 2上上落落
松鼠好撚難打
好似要用妓院
其實邊到有多啲gameplay 睇
YouTube 黎黎去去都係嗰幾條友
Deck都係咁架啦
但感覺上佢r1無咩垃圾可以掉
個難點係幾時決定commit啲咩卡
而且佢輸左r1既話 r2好致命 SY啲卡tempo慢 好怕bleed
但有時又唔知應唔應該用太多卡r1
人地掉垃圾然後走 好似好蝕
Twitch睇人打機一定係twitch
唔一定睇直播 可以係twitch睇重播

不過睇twitch就全英文
Twitch重播 SpyroZa同Trynet 播得最勤力
唔介意大陸網就虎牙 蘇墨同老皮球 兩條友每一季都top 5
睇下先 唔該哂
3月24日 Android
有無season deck參考下
新手MO玩緊deathwish 應該用咩leader skill 係最好
SK無左bug會唔會弱返?
而家有時打甲都boost greatsword
Avalloch落雨打到甲都加
唔會弱 不過勝率會低少少
而家好多時都係靠bug贏
要睇你玩咩類型既deathwish wo
有強勁既deathwish/deploy卡就可以用death shadow
冇就fruit of ysgith
松鼠igni好正
岩岩打個reveal NG
佢牌運都好好 Reveal 全部揭中哂大牌
場上13+12+11+11 一野燒撚哂
我抽到katakan 妖女同鬼婆 好似呢3張比較勁?
同埋玩deathwish係咪要配會吞噬既卡?
yes 你可以兩隻leader都試下
你可以consume fruit of ysgith既token 下回合再生
又或者用death shadow+caranthir(唔知你有冇)召兩隻強力deathwish
或者就咁death shadow deathwish/deploy怪都得既
而家有bug wor, harmony同assimilate同時在場
就會兩樣都唔觸發
乜咁多bug既咩
不過應該只會發生係NG玩家身上
邊度睇到
CDPR手機版再次偷跑
不過今次係google play 上面寫話3月24
而且仲可以pre register 有bonus
不過個link已經死左
以前都好似你咁諗玩deathwish
點知松鼠更好玩仲屈 玩到悶試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞