[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (5) 睇完Netflix就要玩昆特

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
定新年包抵d
新年包絕對唔抵買新手要閃卡做乜
不如直接買桶
radeyah imperial formation R1應該點換牌?
係咪一定要搶R1??
唔係成日有
算係比較抵課 佢啲優惠包通常比閃桶 新手唔抵買
閃桶有咩用? 金卡?
其實戰靈套思維係點, 召完d 亡靈, 隻隻打得一點, 好彩就對家有一兩隻1 比你滅

而家對家個個有隻傑佬卡成行reset 就gg
隻野可以打自己人/牌組其他卡係幫你打到對家牌淨1
點樣打自己人?
瞄自己果邊既卡囉
用狗男女削血,狗女仲要本身得1血可以用埋黎做祭品
削血削得靚一Round爆3至4張唔係問題
佢剋星唔係傑佬而係Lambert
閃卡咪動態版既卡 有聲有畫面
但新手唔需要閃卡 普卡已經用到
佢閃卡桶貴到阿媽都唔認得 不如直接買卡桶
仲未有新patch消息
有無kikimore deck share
有預感monster下個patch會增強
唔明點解佢得t3,我覺得T1尾T2頭
如果你打一隻kikimore
人地就解一隻 咁點算
玩KIKIMORE咁耐
除左對NG難打其他都食住咁滯
卡左RANK5 好耐
一用KIKIMORE上到RANK 2
仲有無人玩緊deathwish
deathwish不了
都係kikimore啦 賭對面唔防
急問, thronebreaker 個全成就save 係drive果到教放係存檔位置: ...\AppData\LocalLow\CDProjektRED\Thronebreaker\SaveData

但我發覺我係冇呢個位.......
唔識玩kikimore
我麵係 搵唔到
有,最近玩緊double Ruehin,好有趣味但瘋狂輸
我以為齊deck可以好似爐石咁屈人機
打到22已經見到好多其他人既deck既combo好 可能係我唔識玩 好少留sabrina

有冇巴打可以教我抄左依副
[url]https://teamaretuza.com/meta-snapshot/?deck=379
[/url]

但係 Sabrina glevissig 既 aoe combo 好難打出黎 好多時人地都好少鋪怪 一係就比人buff 起左解唔到

其實應該係出左draug先落?
係搵唔到savedata定appdata?
正常開左新檔之後會有個folder
如果冇savedata 可以自己開個 再放存檔入去
我等陣再check check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞