[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (5) 睇完Netflix就要玩昆特

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

第5個post快D出Android版啦CDPR

今個賽季於香港時間 1月9日下午5點 結束
大家可以盡力打上R7 賽季末就有15鎖匙作獎勵

iOS版下載連結: https://apps.apple.com/hk/app/gwent-the-witcher-card-game/id1466943149
歡迎鍾意Witcher世界觀或者Card game既你黎加入昆特大家庭
新手請先用少少時間睇新手指南:
https://docs.google.com/document/d/1YVLvf5HkXcjVTuPbescfTKhIkwkcoKwsc-S3mwVfNMY
抽咩卡桶、邊到抄Deck、新手Budget Deck、Reward Point點用、進階玩法、課金教學、PC版下載等等 入面全部有講
唔該睇完再問問題

Yen LM
lm開始摸得明點玩 岩岩比個人放老鼠落我度 再一野食返哂d老鼠加到22滴血打到爆哂廠

其實直接Nerf Radeyah咪得
根本唔需大改
Radeyah繼續打橫行
CDPR仲未放完假
Radeyah明顯有問題都唔Nerf

泡菜仔爆炸了
可以hotfix救SK (雖然結果論都係救唔到)
輕輕力nerf Radeyah都唔濟
唔係咁啊
其實佢地有冇心整驚
佢地有既不過鬼叫波蘭放咁耐假
佢地應該岩岩先開始番工 唔夠膽改
不過我賭5毛 Radeyah最後都會被nerf
想問下ore係唔係只係用黎買箱?
新手留名
yes
樓主好好人咁隔黎d碎石呢
我都想入cdpr度做
合卡用
CDPR係波蘭國企入去做政府工
利申9up
我睇到個新手指南話power point用黎開故事 係唔係姐係用黎開古仔入而既ore

開呢個 礦石CP值最高
Alessio開左怨婦mode
瘋狂complain
我都想斬9 CDPR
冇HEART
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞