[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (5) 睇完Netflix就要玩昆特

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
睇你自己
你想玩多個陣營咪抽另一個
你想快D儲齊一副完整既主流咪繼續抽nr
可以咁諗 因為你nr銅卡已經抽曬
咁你nr桶就算出藍天白雲都可以馬上分曬佢地賺scrap
如果抽到金卡就仲好
Keep住開桶碎卡,直到合晒NR 4張核心金卡先再講
反正不論你玩Draug定玩Siege都離不開果4天王
感謝兩位巴打咁我繼續開nr
剛入game㩒錯制miss晒d教學
有無得睇返?
del左再開過?
諗唔到其他辦法
Reward book 冇?
隻驚都幾燒腦 玩左2日仲有唔少careless mistake
啲卡又好靚,想知現賽有無Gwent card?
SK依家最普遍係玩烏鴉
呢套一定會bleed你再玩短R3
一張scenario加leader復活已經成30點
加埋隻甲龜
少一張手牌都贏你
依家玩短R3嘅deck比較少
好多人輸左R1就唔識打
R1 真定要同佢搶
冇錯,俾佢搶到R1 一定bleed你R2再打短R3,個撚個都係咁打,有陣時煱住開leader都要搶贏R1
有既 但通常係得witcher 3入面果d昆特卡
遊戲內果d就要唔知咩途徑入手
佢應該想問有無實卡版玩?
Witcher 3果啲算係周邊產品 唔預你真係玩
其實唔係新手friendly
係金錢friendly
爐石你肯課返2,3000既話好新手friendly
回歸 nr 陣營
套draug幾op
冇話特別比咩剋
前果排玩nr真係火都黎
玩1張siege deck就比d死神 renew 3r siege deck屈臭
到我轉玩死神renew 就下下撞正d濕9帝國10場有9場唔係比人Yennfer 就比d撚屌帶張10cost banish ko.....
好啦轉翻正常唔帶死神 又撞到d仆街帶死神 renew 3r siege由頭攻城攻到尾....
心諗有冇咁柒黑
我都係咁......對到死神renew 果時就冇帶banish arti, 轉頭帶返就一個都對唔到
跟副t1 echo harmony 真係超勁
唔好彩撞到control縱火狂味又係要比人屈機 一把火燒晒
咁我未遇過好彩好彩
你咩rank? 我用佢打上7就成日比人克制
上7 我先15....
用HARMONY應該可以無腦上RANK 7
上到佢就開始難打
小弟Rank 5 今季一開波siege—>second wind Regis—>harmony—>到宜家draug
Harmony勁係幾勁但太自閉好悶
Harmony 換左張卡諗緊抄唔抄又要洗800碎片...Isengrim's Council 大家點睇
I mean Echo 果副 hormony
我覺得Isengrim’s council麻麻
有得塞緊係塞 call of the forest
穩定性高咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞