[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (5) 睇完Netflix就要玩昆特

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
好肯定存檔位置冇錯岩岩睇過
本身係隱藏左的
你要show hidden file 禁上面tool bar唔記得邊度
你google
爐石個個都齊deck
新手無卡又唔課都玩唔耐啦

Btw大波娜應該通常配Draug用
個幾月無開爐石
岩岩開返睇下點 順便打上r5拎箱
r8-5打左陣就到 但真係無Gwent好玩 完全random
岩岩下round就死 但如果抽到Leeroy就贏 剩16張牌
點知又真係抽到 呢啲贏法完全無成功感 我贏因為我抽得好
又例如紅龍皇后 random比兩張龍牌+0 cost 我中藍龍 discover到frost nova 然後就贏左
大波娜
C drive?
左下search bar搵 %appdata%
會入左個叫roaming既folder
再出番一層(離開roaming)就搵到locallow
Copy 完入返game 都冇成就解左既?
你肯定copy落左savedata入面?
好似唔係咁work架
你copy save同條友講野會爆機 拎5條key
但中間好多成就要自己run先有

Sabrina 最尾個集做spy

好撚陰 岩岩有條友NR r1開leader + siege
我就諗 實係undertaker + 重生
咁r2佢undertaker 我就invocation圍攻 等佢無得開第3次
點知佢竟然係帶Draug 搞到我偷撚左張brick返黎
好彩最後都贏
又siege又draug咁貪心
頂 頭先打左 season 對住帝國, 點解佢成日可以偷我d 牌, 仲偷左我隻戰靈黎打番我轉頭
咬金幣
deathwish用緊呢套改少少
R8上上落落緊
https://www.playgwent.com/en/decks/e06ed7398d772cf9ce1364c9ac04cccf
仲有5日加油
上左pro rank返而無曬目標每日6小勝算
係 金幣個張
Bribery好睇彩數,你俾人偷到最勁果張咁抵輸
新手加入
有冇建議 依家咩meta
仲有幾日完季,睇定d先
hea玩住先
4號有大patch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞