[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (5) 睇完Netflix就要玩昆特

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你地會唔會儲住一百幾十RP喺身,一出新season就全力點爆d ornaments? 例如card back avatar之類?
每季都開到哂兩個季節REWARD
咁多
宜家玩玩下都無咩箱想開,反正實係3白2藍,寧願用rp開ornament
而家R1 三格
都唔知上唔上到pro
玩lockdown帝國 對松鼠勁難打
記住make sure你accept左個乜叉pro rank agreement啊
反覆check
佢每季個卡背, 框都好靚, 一定要拎(雖然之後可以課金買)
我上季禁左 應該唔會同我取消左掛
隻game d美術係做得好好
我覺得卡背>頭像>框
setting嗰度要apply change先會得,望多眼無壞,善意提醒
呢個我少少心得

最難得應該係call of harmony

唯一贏嘅條件(大多數)就係win round 1
Bleed round 2
一定要bleed到故事+vernossiel同Radeyah
如果你invocation到 Radeyah

就算round 3 card down
有自己同對面兩隻radeyah都有機會贏
Short round 3 oak威脅唔算大
如果round 2 可以bleed埋oak就更好

不過lockdown打ST都係難打
希望你撞多啲NR食佢地上pro rank

Btw我係用:
https://www.playgwent.com/en/decks/c20f2e32326ea1246e0a838afac89bf4

TLG lockdown meta deck得兩隻檢索
兩隻都唔穩定
香港第一玩家教路仲唔快d take notes
不過而家真係包剪揼 NR>ST>NG>NR
你撞到咩deck多 就用番剋制既deck打就得
岩岩睇左,有個神秘港人99xx
打左幾千場
我垃圾 場數疊上去的
叫咩名嘗試係到召喚佢出黎
呢期都冇乜心機玩 休息左成星期冇打過
係咁比alessio time out
大佬我講下笑姐 洗唔洗咁敏感
我成日要commit好多先贏到R1
R2 bleed都會down 1 card咁...仲唔一定拎到哂佢啲大卡
NR就真係開心 而家全部帶Siege
Lock左leader張Siege幾乎等於白板
我本身都係因為場場撞攻城先玩lockdown

Btw我用呢套 https://www.playgwent.com/en/decks/bdde8f2ac925484d2a4ba47198057039
抄wangid 蘇墨果啲 放棄左毒package
聽日試下你呢副先
U up what
佢玩吸血狂輸 之後又係到complain
我叫佢試下玩kikimore 結果被time out
突然好多caravan vanguard NR
Twitch既實況主玩乜 你就會係天梯見到人玩乜
Draug流?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞