[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (5) 睇完Netflix就要玩昆特

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你seige 定 drag 定兩張都放
我兩樣都唔係 自己整左套long tern出黎
贏R1 逼R2
NR siege輕鬆打harmony
philipa falibor兩張神卡輕鬆處理洗腳水
究竟siege 值唔值砌, 係我就熔哂d 松鼠金卡砌
玩松鼠唔好咩
而且仲有9日完賽季 之後一定有平衡補丁
合唔合睇你
Call of harmony好勁喎 又有pt 又扣到人血
呢隻Game溶卡得番4份1資源係好撚蝕,你諗清楚
唔拆邊夠碎布儲
4小勝 拎到hen gaidth sword ...
好事2連擊
如果你玩開松鼠就繼續玩
唔係就等多一星期再合
費事合完之後被nerf
其實我玩開北方 一鋪出兩張卡個deck
玩住先lo橫掂佢下個patch一定會改卡
到時用密技刷key 再合卡
https://youtu.be/WdbtUJmqeck?t=59
好啦 cdpr決定左以後改卡唔會再比你原價分卡
冇得再用密技了估唔到上次竟然係最後一班車
其實Mystic Echo落Aen Seidhe Sabre既作用係乜? trigger harmony?
yes
trigger到一次回本 兩次就賺
仲可以鋪場準備用oak(雖然R1好少用oak)
有用係有用 但提升唔算太大
我新手 課金直接抄左pincer maneuver radeyah Draug 大約知道少少d combo係點

但係我想知如果一起手冇tactical advantage其實大唔大影響第一round既勝率 同 打到r7大約要幾耐
冇tactical advantage姐係你後手 後手絕大部分情況都係優勢
打到R7睇你 識玩既話每日玩幾場 可以靠連勝bonus半個月衝上去

終於上到,kikimore

我係R5玩kikimore麵比人針對
睇運氣,我r1上r0好似輸左二場only
課左幾多?
新手想問-30%係咪成日有?
好似幾抵課
唔係應該都係過節先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞