《魔雪奇緣 2 Frozen II 》- 2

1001 回覆
22 Like 7 Dislike
我要cass 3d version ar

「姐姐,我們又幫迪士尼賺好多好多錢了。」
好辛苦先睇到第三季第一集,我的cass呀!😭😭 raps 第二季條裙最好睇
電影 tangled 2就講 varian
Tangled 3 就講cass 啦
真心啲plot好好,歌又好好聽
其實三季電視劇的精力夠做《魔髮奇緣2》
Honeymaren(亨莉瑪倫)配音員確診
救命
美國去香港運咗十幾日都未到
遲出貨SO SAD可能要多一兩個星期先到?
慶幸之前運到香港一段時間,我今日終於有時間拎埋最左邊隻Target版

本書仔都係分兩part, 一邊係官方ArtBook一部分圖,
一邊係漫畫, Darkhorse出?
同場加映幾個月前東京買嘅週邊,
隻餅幾好味又有卡送

香港我也見過果汁先生、雪糕、餅乾之類,幾乎每幾間店就至少會有一間有賣魔雪相關東西。

這幅好漂亮!!
講cass一定同frozen有得fight 喇,有啲集數有暴風雪,我懷疑係咪elsa開超必

這部外傳小說就是說阿德爾陷入疫症,愛莎、安娜必須在三天內找到解決辦法。

姐妹恩愛不用說,還有一些愛莎和基斯托夫的生活相處互動。

買左隻日本出奇蛋,中左Elsa
個樣好過之前嗰啲妖魔鬼怪
我連中兩隻elsa, 你個隻加nokk with elsa,我同佢好有緣呀!
呀我個個係3+4
都幾靚
之前唔知邊度見過呢隻但唔確定實物無點結果無買,
請教依家香港有無邊度仲有得買?

另外我一直都有個疑問想問返,香港上年上映時嘅IMAX版,究竟係需要戴眼鏡睇嗰種3DIMAX版,定係唔使戴鏡睇嘅IMAX,全世界上映時都係得IMAX版無3DIMAX版?咁戴眼鏡睇嘅3D版有無?
另外呢套野有無其他咩3D版之類。我嗰時遲到12月先睇,超級後悔,無睇到其他視覺效果素質更好/最好嘅版本。

source:https://twitter.com/elsa_yac/status/1218376951393447936
係759買嘅
以我所知,香港冇上3D IMAX,得2D IMAX
好似台灣有3D IMAX,其他國家唔知
我都好想睇3D,一定好正
《Frozen 2》香港全部上2D,有些國家反而主要放3D,幾乎沒有2D。
唔知點解,香港近年都好少上3D版本的電影,可能是設備和眼鏡麻煩,不適合香港?
至於我自己個人,是較喜歡2D的。

「嘩!3D,好大!」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞