《魔雪奇緣 2 Frozen II 》- 2

1001 回覆
22 Like 7 Dislike
《反斗奇兵4》呼聲高些,仲有套Missing Link,都有黑馬feel。
馴龍高手可惜,整個三部曲都平穩,但硬是距離「頂尖」差少許。
【配音版】
Anna:我鍾意俾我老公幾多零用錢關你乜事?你走了,個王國都係我架啦。
Kristoff:咪就係。

不謝
不過不夠清。。。
個背無得頂
https://youtu.be/73diqUePUUM
0:54動作同電影入面一樣
toy story4睇睇下悶到瞓左...
本嚟幾鍾意但4真係失望
toy story4都鍾意但Elsa無得輸
toy 4個尾麻麻
捧巴斯

(作者:https://twitter.com/info_seoyeon

(作者:不明,歡迎補充)

好想兩姐妹能多見一面
sweet

迪士尼真正賺錢的東西來了
點解廣東話唔出碟,其實幾好聽
勁靚
糖妹一開始個首幾好架

女孩叫Elsa弄的東西------
六分儀:航海時定位用。
整到elsa個樣勁怯
心諗唔識整喎
I prefer Frozen 1. It lived up to my expectation whereas Frozen 2 didn't fulfil my expectation.
下面果張 twitter @japicasso97
睇d鬼佬講先知anna最後同kristoff講i prefer you in leather係sex joke.
同埋仲有好多第一集reference好似最尾彩蛋個雪巨人戴住既皇冠係第一集let if go時elsa掉嗰個

同埋有二刷既人應該發現前期好多位暗示左之後劇情。好似開頭anna同老豆講邊個救左你我就鍾意佢,之後訓左落阿媽大脾度。仲有最明顯into the unknown d幻象劇透左之後劇情
迪士尼好多時都會加呢d暗示句子, 我睇果陣成日仍住anna講既對白有其他意思
我就凝住olaf嗰句water has memory
有無大佬有高清gif圖 我想拎黎做動態桌面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞