《魔雪奇緣 2 Frozen II 》- 2

1001 回覆
22 Like 7 Dislike
唉,救命,朝早一check email谷鬼氣,發現Zavvi話送唔到嚟取消我張單

Zavvi D特別版又已經全sold out,
已經喺ebay試緊買唔買到,一開頭心急得滯無睇賣家唔送香港,
賣家寫住明明可運美國,但改完美國集運倉地址後都仲係話唔得,
唔知邊度出左問題,
依家跟ebay系統建議向賣家send message問總金額。

上次Target買無cut單已經送到倉,但walmart又係cut單無講原因
想教下LetHerGo絲/其他同好請教一下,你地ebay買係咪都係送去美國集運倉諸如此類,日本網購買得多,其他國家網購未試過更加未用過ebay
Zavvi 你送香港?仆街了
點解你target 買唔cut 單? 我填幾個集運地址都fail 咗
先發現二月前買可以送國際
Btw eBay 買係送集運 因為國際運費好金
再次求救

我ebay搵到另一個賣家有賣, check左可運美國就入左美國集運倉,
今次運送地址無再話有問題。
賣家話PayPal俾錢, 我揀完PayPal按確認並付款,
但就show「系統無法處理你的付款。請再試一次,或選擇其他付款方式。」
又無詳細D講咩原因俾唔到錢。
我張卡check過話無問題, 有無人試過咁?

OH, 我搵到原因解決左, 原來我之前以防萬一將個人資料set左集運地址,
佢發現唔一樣就俾唔到錢,
承蒙各位幫助THX, 希望今次真係到到我手
買咗幾多錢?ebay 全部都差唔多一倍價錢
依到都見到你
認錯人
你zavvi 嗰地址係咪set 香港
同埋點解喺target買到
TO:撚貓達人
有心, 你啱, 佢一check發覺ebay同我paypal有部分資料唔一樣就唔俾俾錢, seller喺美國應該。佢價錢US $88.99寫免運費,最後我收到SMS俾左HKD$720.51。

TO:LetHerGo
zavvi好似真係set左香港,
zavvi右上角自動顯示shipping to HK,
我以為即係送得到去HK, 唉, 我寧願佢好似walmart同ebay咁即刻ban我話送唔到HK算, 限量野咁遲先同我講送唔到cut單搞到我整左成大半日依家先處理完

target買到我都唔太清楚點解又得,
target嗰度我都係set美國集運倉用信用卡俾錢。
我淨係唔明點解walmart買唔到,
可能我用paypal時又係犯左唔同"個人資料"呢個錯,
但連俾信用卡都唔得,我估係因為佢只准set美國電話號碼,
可能佢以為我集運倉個US電話同我信用卡個電話一樣,
佢一check到唔一樣又cut單

都唔明, 日本網購過咁多次都好少有問題, 一網購他國家限制超多
[url][/url]
已買
但冇野送
咁我張單遲早都俾人cut
zavvi?
係香港買碟真係慘
港版咩都唔送又冇鐵盒
祝各位巴打絲打早日收到貨
唔啦
太貴
0ut 筆直
這樣想吧,付款越多,《魔雪3》的機會就越大。

「李大導,請收下我的錢。」
試下搵cs 改地址?趁仲未cut
唔知搏唔搏好
驚一提完即刻cut
Into the Unknown 的考驗
所以好多人想要電影版,或者動畫短篇也好,因為想看卡通角色的3D模樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞