True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
有時放右袋好似好啲
試過兩次行過旺電都係疾到pk
我都係咁, 我自己接sony player 聽, 放褲袋有時會疾下疾下咁, 但放係外套又無事
或者學你咁講用手揸或者拎高少少部機就無疾
新手入坑想請教而家買MTW會唔會好不智?都好似出左一段時間。同埋聽人講2019年呢批啲電好啲有冇人知係咪真?
1. 唔會
2. 答你唔到
點知earbuds淨幾多電
因為之前用開個d一開機會講幾%電
Android就setting有得睇,iPhone就得個icon仔。遲下個app可能有得睇掛。
我fd話而家待機好似耐左。而家個漏電情況我諗應該唔影響正常使用。除非你會隔幾日都唔用唔差電
新手jj iphone xs max
B&O E8 好唔好用

應該會買依隻 但好擔心會delay
台灣都發佈左
香港代理
咪係 聖誕前冇 就叫佢收皮啦
岩岩係機場 departures 果層,用Falcon 斷到HIHI,邊行邊斷
剛買左
聲好係堅嘅
一聽已經覺得同JABRA ELITE SPORT 有明顯分別
但真係難戴
右耳用原裝最細勉強
左耳唔得接近甩出黎
係咪可以配加細碼?
or AET07可以解決?
thanks all!!
唔該哂2位巴打
用咩手機?
*** s10+同 Player DX200兩部都係咁斷
唔知點解連Android係弱啲…我啲同一個會斷線嘅地方連ipad用aac就冇事
懷疑係TWS+嘅問題
想戴得穩一定係Truegrip pro。AET07係好聲啲啲。
咁下次試試Iphone先,我以為係Falcon 品質問題
手機揸手都斷?
放心口
配咩碼真係要睇你個耳窿😂
我依家用返IE80 啲耳膠
Aet07 細碼我帶帶下都覺有啲大,falcon 原廠膠個邊位可能太軟身搞到無左低音
可能係aptx 問題
果陣係Dma 試sony 頭戴行LDAC ,我企係度放手機落褲袋都斷斷續續
真無線要搵到粒膠填滿個耳窿真係好似要講緣份咁🤦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞