True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
歡迎加入Xm3大隊
換左粒另買嘅耳膠 好好多
mw07 go聽pop唔錯唔錯
其實基本上買咩耳機都換對07 08試下先
想知x2
而家mtw最扺diu
carousell 千二有水貨全新
水貨其實驚唔驚? 我見到好抵, 想試下買隻玩下haha
其實行貨都唔係保得幾多。跌爛都唔保。Sennheiser QC都幾好,好少無啦啦壞。我同個fd都入左對水貨開心玩緊。
係唔係就咁講電話號碼就得
好~ 但係好似唔見左千二果隻@@ 得返1480
Sennheiser momentum true wireless for HK$1,200 https://hk.carousell.com/p/264363238
呢個1000, 唔知仲有冇,因為比我diu左兩對
Sennheiser最後5個全新未開盒 for HK$1,000 https://hk.carousell.com/p/263090666
雖然唔係TWS, 不過sony對anc headset wh1000xm4要出啦!Reddit啲人喺FCC揾到Sony 註冊左WH 1000xm4嘅id.
應該2020一月嘅CES電子展就出!
想買對真無線俾女朋友
佢對音質唔係好追求,同埋都係外觀行先所以主力想搵6,700蚊既俾佢,或者1000蚊內都OK
追左D post見依個價位係X-mimi liberty plus, JLab Jbuds Air, NUARL NT110多D人講
想問下仲有冇其他推薦
佢鍾唔鍾意公仔?
有hello kitty Twin Stars 嗰D
https://thecoopidea.com/pages/sanrio-collaboration
mtw 聽歌好D 定mw07+ 好D
耳聽為實
兩個各有fans
mw07+ 戴啱會舒服D
外觀一千內應該sudio fem or tolv
尋晚係旺角問, plus唔用得, go就得
跟住再試帶下隻plus....開左nc都唔係好覺咁
新手想送俾男友
大家覺得邊隻好啲
想聲靚同隔音好啲(好似廢話
公仔又佢唔多好

btw thank you巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞