True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
65t幾個大缺點係太大隻,耳機盒冇磁石,電量唔夠,高音位會擦
75t都針對依幾個位大執咗
其實仲有少少,不過唔係太重要嘅嘢嚟,連接快咗同穩定咗少少,開關hear trough操作簡單等等
75T 係咪無得 單邊
得單邊右係最大缺點
隻耳機拎左去做CM , 起碼要等2~3個月 , 想買左true wireless 頂幾個月, 而家考慮用 住 falcon or 直上 mv07 plus , 有無巴打比d 意見 ?
返工 左耳先方便做冗員

BTW 米色 好似幾靚, 想等
兇宅75T冇貨
想優先配個耳塞先
胃信有,九折實1259,要可tg我名
有無鋪頭可以慢慢俾人試⋯⋯
我個耳仔係咪壞撚左
頭先去試mw07 plus
但聽落仲差過airpods pro

會唔會差衛訊D mw07 plus 未煲過事?
追po 話煲左差好遠
一知75t得右邊單邊
即訂左xround果隻
平平地粗用 又想有個差電盒 係咪鳩買就得?
岩岩試左falcon 佢個低頻有啲誇張 但都幾撚正
不過通話有啲勉強 我個fd聽得好辛苦 叫勉強溝通到 出到街就難講 同埋如其他清所講 我覺得戴落唔好睇 會突左舊野出黎
不過1300蚊就價錢黎講性格比一流
Bd21f人聲好啲 但其他方面都唔夠falcon好 佩戴感唔實在 通話直情唔掂
有冇邊隻半入耳式推介
即係類似AirPods設計(非pro)
啱啱新都城衛信入左75t
比試,同店員開聲就得。
多謝樓上ching比個會員有9折

想問下大家平時用藍牙耳機音量較幾大?
我呢部要開到七八成先覺得有d大聲,
之前用開四五百蚊cheap雞野都唔使較咁大聲ga
請問係咪正常thx
https://www.letsgoaudio.com/products/azla-sednaearfit-short-eartips

我問佢地,佢地覆我呢隻得,我未買,唔知好唔好用
等HK出左全黑75t搵你
搵日去試下先
點解可以得let's go audio 有白色07 plus
想問佢個按掣係咪好㩒左?唔會係咁推個耳機入耳道?
比65t係好㩒咗,同埋每邊得返1個掣唔會㩒錯上下
我自己㩒就唔會推佢入去
我見YouTube d 評論話好㩒左 輕輕一㩒就得,唔會整到隻耳仔唔舒服

巴打你話仲有幾個唔太重要嘅改善位係咩?可唔可以講多少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞