True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
個人覺得用棉就最易戴得好
因為係㩒扁佢等佢係耳道慢慢擴大,但無彈性就要換
同埋用棉bass 會重左 人聲會蒙左
用棉如果棉太大 會彈返出黎,我右耳用細碼 左耳用加細

用耳膠想帶得好要買多幾款膠慢慢試🤦
我左耳用原裝大碼都唔知點解入風,我依家用aet07 s 碼, 如果用aet08 s 碼都叉唔到電(08條管長啲),膠唔貼耳道又會無左bass
請問咩牌子
係冇
要anc就sony/airpods pro/mw07 plus
同問
Falcon無anc 隔音仲好過上面咁多隻tws
Falcon 香港代理係邊到
明明岩岩聽到依家完全無反應
頭先試機音量開一半多兩格 叫女朋友講嘢都聽唔到 以為有降噪添 咁諗大嗌就唔得
試下reset
見到大家都覺得推薦呢個falcon
頭先都試咗 感覺上全部都好平均
但就係bass 方面好似仲有少少唔夠
因為本身聽開edm 個d
不過我都諗住買呢款 想問點樣可以煲重bass小小
falcon岩到手
想問有冇方法知個earbuds仲有幾多電
同埋turn on之後佢有層低聲似平時開radio個d沙沙聲係音樂後面
熄左之後冇 係咪正常?
同埋點reset
戴e12都覺得俾隻耳機屌緊耳仔
係咪唔使諗falcon
我覺得係佢原裝膠唔貼耳搞到無bass
Acoustune
如果差唔多價位嘅話
會唔會有D 更好嘅推介?
主要pop or edm 都係會想重bass小小
之前有人問plantronics 隻tw 通話係咪同 airpod差不多。
答案係勁過airpod

pro唔知,冇試
cmg report...
木耳 用iphone
用緊65T 等75T定換你地喪講既falcon好
想問下1000樓下有冇推介

上網搵過下 見到有隻
Mcgee ear play 好似幾好咁

plantronics backbeat pro 5100 好唔好 主要想聽歌
有冇人同時用緊2對True Wireless?
想買對新嘅,但又唔放得舊,因為係女朋友送
睇佢fb 有人留言話通話都好差
好on9, 等聖誕後出就唔撚買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞