True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
佢有三款邊隻好 01d, 21d x同21f
唔知不過用過d01d,啲聲幾flat。而啲人聲,尤其係女聲的確係比較出嘅。但係如果你鍾意重bass嘅話就差咁啲喇。
有mw07 plus白色?
懲罰最大黃絲
falcon定aviot好
aviot好似好多款
budget 2000內
日本大把評價你睇 咁都打手
有冇巴打比較過MW07+同GO嘅分別?除咗ANC外
人不在香港冇得試
MTW拎左去洗機
依家買MW07 plus 定買返MTW好?
唔調音, 唔睇通話, 以音質行先
據 Master & Dynamic 美國官網上的產品規格表顯示,MW07 PLUS 具備 aptX 跟 SBC 編碼,未對應 AAC 編碼或影響配對蘋果產品時的聲音表現。

我用iphone係咪可以唔洗諗?
x21會多番d bass同空間感,我係早幾個月先買左01d既,無後悔無等21d出,可以平幾舊差距又唔係話咁大,不過建議都係自己去試左先
大家點睇呢隻
我係衛訊試 7+我自己試果時覺得係聽唔到街聲
GO就會聽到隔離講咩 2隻都係佢default size既耳膠
同埋明顯地+既聲係好聽啲
sales原本想俾我聽左GO先到+ 不過GO佢最開始幫我連唔到 一黎聽+ 佢話唔洗聽GO啦你返唔到轉頭

不過+重過GO同埋+個盒會夾手指
通話我就冇試 毒撚冇人打電話俾我

利申木耳 應該都會買+但仲未諗好黑定白
E8 2.0
75t
mw07 plus
點揀好?
胃信有無話幾時有白
75t會唔會出全黑版呀?

宜家個色買唔落手
2000內 budget 有咩選擇
黎緊去日本玩 係咪買aviot抵玩
aviot te d01d同 aviot bd21f 有咩特點
求高手請教下 falcon vs 75t 應該點揀?

音質優先
有aac架,冇寫出黎咋
規格差咁遠,有錢緊係MW07 plus.不過 MW07+比MTW flat少少,試聽下好啲。MTW bass多啲。
之前睇jabra官方twitter有人咁問,希望係真

睇twitter話uk要出年先有黑色
香港等左咁耐先出titanium black,應該都有排
同我問既一樣。look 返上小小
早排用過soul ST XS2 唔係成日斷 斷既話都快就連番 唔好用黎傾電話就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞