True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
都唔係題外話黎嘅,都一個因素。
不過冇咁誇張,我用falcon出街同女朋友傾電話都ok,嘈嘅地方係要大聲啲架啦。
MW07 有幾ok就…自己聽下囉…
https://youtu.be/ivxHqAbJN2s
6:27 好滿意
實係好滿意…打手標準?啱啱聽到囉…要傾電話用airpods啦
原廠的確太硬 戴耐左會疲勞
Spinfit夠軟 又有彈性 舒服好多
Mw07+係咪得cp100岩用?size係咪對應返原廠就ok?
想問各位師兄想買隻千零蚊既日常用,主要都係聽歌,間中睇片,以下邊隻好?

Jabra Elite 75t
AVIOT TE-BD21F
JLab Jbuds Air Icon

掙扎左好多日都未決定好
好心share胃信會員造福巴打都被bam,連仔搞咩
岩岩走左去試MW07 PLUS真係好心動
唔係 你可以買幾隻牌子黎試 試到最岩你為止 反正耳膠唔貴
Size通常都對應到
Eg 原廠我用L,cp100我都係L
2>3
1唔知但應該講電話清d
AVIOT TE-BD21F better
用左好耐MTW 手痕想換但音質等各方面,佢似乎仲係仲好..
你還要怎樣
傾電話輸airpids少少 ,音質贏多多咁囉
請問宜家淘寶最高cp值百零二百蚊到係邊隻
大把都係咁啦…mtw,falcon, 75t
Mtw falcon講電話都垃圾點拎黎比
試過先啦傻仔。
音質喺屋企聽咪贏Airpods
MW07個ANC廢過冇ANC, 講音質,隔好左個音先啦
喺街坐車喺MTR聽,音質得返一半,bass都冇剩返幾多啦
有冇耳棉會fit mw07+?
用iphone會唔會delay?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞