True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想買部藍牙比屋企人
唔好太貴 500左右
聽舊歌,講下電話,唔好斷得太勁
簡單操作,唔好太花巧
最好有個勾型,可以勾住隻耳 唔好太易掉出黎

請出招
falcon無追開唔知
但75t見網上講到好誇張 講到無主動抗躁都可以同有既airpods pro比較 因為佢耳機既外型好fit耳仔 所以隔音好好 唔知有冇吹大到喇
有冇ching買左75t 可唔可以比下評價
有冇興趣夾?
係 就係講到好誇張想試
其實耳型夾唔夾真係個個唔同
呢排好多話mw07+ 漏哂聲
但我用第一代fit 到爆
當時試左好多款最舒服
75t胃信九折實1259,要就tg我名啦做聖誕禮物一流
同問 🙏🏻
beatspro 隔音
最後頂唔順入返75t 開心使用中
利申: 65t active, beatspro,75t都用過
之前睇左beats pro評價都係屌隔音問題
今日諗住落一落去試75t同Beats pro
有冇手足知邊間可以試
beatspro推力
你可以自己試下
我聽要開到接近最大音量 但電量真係勁
我本身聾聾地 所以都唔敢直買 想試左先
小小意見 不喜勿插
如果你唔係要做劇烈運動
真係唔建議買beats pro 隔音真係差

要係呢2對耳機之間揀 75t真係唔會後悔
其實我而家個心都係睇75t多
不過想知旺角邊間有得試一試聽

同埋係咪下個月有新色
聲稱係
都23號 唔知等唔等個新色好
一開始以為75t有全黑 而家隻色又屌唔落
見成日有人問邊隻好
Falcon 真心推薦試下
如果帶唔實可以買多幾款耳膠,或者買棉一定帶得實(不過 bass會重左)
Android 睇片打機 0 Delay ,講電話人地聽到我講野 不過會遠左 可能甩一邊講會好啲, 紅綠燈干擾等 只要將電話手揸 垂直隻手都無干擾(但放心口衫袋都有干擾)

如果有錢鐘意音樂聲豐富可以試下Mw07 plus

要降噪就SONY同 apple

不過無線耳機真係好蝦人帶,真係要自己去試,帶唔好可能唔隔音之類好多問題。
香港記時有全黑呀?? 無嘅我喺美國買算
想請教下momax, verbatim呢兩個牌子係咪好差?我見佢出開尿袋USB線
有無得set隻falcon?講電話對方話背景好大聲
75t就無問題
不過聽歌falcon好過75t
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞