True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
買完apple airpod pro 出75t
想賣左佢換75
唔係咁簡單架, 上年聖誕岩岩出個陣買, 一直用用左半年,右邊耳機突然無聲,拎去整話個單元壞左
MTW 聲係好ok, 最大問題係漏電。唔用一兩日實走晒電

試到岩為止
折左$22xx
我都係!
黑色有個好處就係新色 一定知係 Plus
75T有咩咁好
Fem收音好掂啊,喺街邊講電話都好清
不過就有啲大粒,女仔未必帶得穩

耳機新手,早2日衝左,開心使用中
屌 好嬲 究竟mw07p幾時先有啡色
有無人問到mw07p幾時有啡色
我問左幾間都話唔知
有無收到風白色 幾時出
其實 e8 motion 同 2.0 有咩分別? 無咩人講
隻mw07+ 成日窒 係咪qc問題
係咪要換過對
之前用65T但趺左
本來都想等75T但係等唔到就換左pro
65T戴得舒服
所以見75T平D易買D同埋舒服就想換咁
音質就唔知啦,反正出街聽我會諗舒唔舒服多D
如果65t 舒服, 真係試清楚75t 先
75t 其中一樣就係聲稱細隻左
試下拎走舊翼 我隻go都係咁
Jabra elite 75t平啲但好似上一代comment麻麻 75t爬下youtube好似話唔錯 少斷 通話ok
Sony WF-1000XM3 就個樣贏哂但比起另兩個好似一般咁
MW07plus就over budget 不過就好型個樣好j

有冇建議邊隻 依家都仲用緊有線耳機
Android 機 遲啲可能會連埋ipad
同埋平均可以用到幾耐?

本身係諗75t同Sony 但睇睇下po又俾mw07plus個樣燒到
Over budget 咪試埋07 go
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞